او می‌گوید: به نظرم اقتصاد بخش دولتی ناکارآمد است و آنها تاجر بدی بودند و سیطره آن‌ها به قدری بر اقتصاد زیاد بود که باعث شد ما امروز شرکت‌های دولتی یا شبه دولتی ناکارآمد داشته باشیم و در تولید و صنعت دچار مشکل شویم. رویکرد مداخله‌آمیز دولت با نیت عدالت و پیشرفت انجام می‌شود، اما هم ضد عدالت است و هم ضد پیشرفت. 

این نامزد مجلس دوازدهم درباره اقداماتی که باید در مجلس آینده رقم بخورد توضیح می‌دهد: قانونی که در مجلس یازدهم کارهایش انجام شده و باید در مجلس دوازدهم تصویب شود، قانون بانکداری یا بانک‌های عامل است. بانک‌های عامل باید شفاف کنند که چقدر به تولید کمک کردند و چرا باید مردم را برای وام ۳۰ میلیونی تحت فشار قرار دهند؟

آجرلو اضافه می‌کند که ما باید سرمایه‌گذار و کسی که کار تولیدی و صنعتی می‌کند، حمایت کنیم، اما در عمل اذیت می‌کنیم و یک قانون کلی تبصره و آیین نامه و استثنا دارد و از آن قانون چیزی نمی‌ماند. ما انبوهی از مقررات داریم که در اجرا به بخش تولید کمک نکرده است. مجلس باید در اینجا نظارت کند و کمک کند این اقدامات منجر به خروجی شود.

او در خصوص سیاست خارجی کشور معتقد است که غیر اقتصادی و غیر فرهنگی است: برخی از سفرای کشورهای منطقه در ایران به دنبال سرمایه‌گذار می‌گردند. ما نباید کسی را که در داخل کشور می‌خواهد سرمایه‌گذاری کند ،پشیمان کنیم.  

آجرلو در بخشی دیگر از این گفت و گو می‌گوید که مجلس دوازدهم کار سختی دارد باید به نظام بانکی خودمانی و دورهمی، به شرکت‌های دولتی و شبه دولتی ناکارآمد، به خودروسازی رانتی، به سیاست خارجی غیر اقتصادی و غیر فرهنگی، به بی‌آیندگی در مسکن، به نظام نامناسب کنترل ارزش پول ملی جواب بدهد.