نائب رئیس پیشین هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، معتقد است دریافت کمک‌ صندوق‌های بازنشستگی از دولت‌های نهم و دهم آغاز شد و این مرحله را مهمترین دوره اتکای صندوق‌ها به دولت می‌داند.

به گزارش اکوایران، علی حیدری با تشریح وضعیت صندوق‌های بازنشستگی، بر این باور است که زیرساخت‌های ایجاد سازمان‌های بیمه‌گر  خصوصی در ایران به دلیل عدم اجرای نظام چندلایه، نبود سازمان تنظیم‌گر و تعارض منافع برخی افراد، فراهم نشد.

به گفته این کارشناس رفاه و تامین اجتماعی، بیش از یک دهه است که دولت وظایف خود در قبال صندوق‌ها را انجام می‌دهد، در حالی که منطقا صندوق‌ها باید ابتدا از سرمایه‌های موجود برای اداره خود و پرداخت به ذی‌نفعان بهره‌مند شوند و در صورت کسری از طرف دولت حمایت شوند.

نائب رئیس اسبق هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی بر این باور است: متاسفانه از دولت آقای احمدی‌نژاد که حمایت از صندوق‌ها شروع شد، صندوق‌ها از یک طرف از طرف دولت حمایت می‌شدند و از طرف دیگر، با سرمایه خود هتل پنج ستاره ساختند.