تفاوت میانگین تورم ایران قبل و بعد ظهور ترامپ
اکوایران: مسعود نیلی تاکید کرد: بازار ارز به عنوان یک متغیر مشاهدهپذیر و اسمی، ارتباط نزدیکی با تحولات نقدینگی در اقتصاد ما دارد.
به گزارش اکوایران، مسعود نیلی، اقتصاددان، در همایش چشمانداز اقتصاد ۱۴۰۴ با اشاره به وابستگی اقتصاد ایران به منابع طبیعی اذعان دارد: ما در یک ساختار اقتصادی با دو بخش دولتی و غیردولتی فعالیت میکنیم. این وضعیت در حالی است که اقتصاد ما به منابع طبیعی وابسته است و باید آنها را به بازارهای جهانی صادر کند، بنابراین آسیبپذیری زیادی در برابر شرایط خارجی داریم.
نیلی همچنین افزود: با ورود به سال ۱۳۹۷ و بروز شوکهای بزرگ از ناحیه بیرون، واکنشهای اقتصادی ما به طور طبیعی شدید بود. متوسط تورم ما از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ حدود ۱۶ درصد بود، اما از سال ۱۳۹۷ به بعد این رقم به ۳۸ تا ۴۴ درصد افزایش یافته است. این تغییرات نشاندهنده بیثباتی در اقتصاد کلان و تنش در روابط خارجی است که به بازار ارز منتقل میشود. بازار ارز به عنوان یک متغیر مشاهدهپذیر و اسمی، ارتباط نزدیکی با تحولات نقدینگی در اقتصاد ما دارد.
این اظهارات نیلی بر اهمیت ساختار اقتصادی و تأثیرات خارجی بر وضعیت اقتصادی کشور تأکید دارد و نشان میدهد که چگونه تغییرات در روابط بینالملل میتواند بر ثبات اقتصادی داخلی تأثیر بگذارد.
نسخه کامل در سایت:
اکوایران: اقتصاد ایران به سوی چه مقصدی حرکت میکند؟ مسعود نیلی اقتصاددان در همایش چشمانداز اقتصاد ایران 1404، به این پرسش پاسخ داد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای ترامپ علیه تهران؛ رئیسجمهور آمریکا مدعی شکست انصارالله شد
-
بازار طلا در فصل جدید؛ صعود طلا در بهار هم ادامه دارد؟
-
امتیاز بزرگ ترامپ به پوتین؛ کِریمه برای همیشه بخشی از روسیه خواهد شد؟
-
افشای شرط جنجالبرانگیز پوتین برای پایان جنگ اوکراین
-
شوک ترکیه به روسیه؛ آنکارا برای نفت مسکو جایگزین پیدا کرد
-
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار: میدانستیم فروش آجیل کم شود اما نه تا این حد!
-
آلارم شتاب تورم در آینده نزدیک
-
نیروی دریایی تکذیب کرد: شلیک به ناو زاگرس صحت ندارد
-
مدیران صبح، کارگران شب: روایت دستفروشی در تهران