ایران در شرف پاکستان شدن
پیشرفت و توسعه هیچ کشوری بدون داشتن روابط نرمال دیپلماتیک با سه کشور آمریکا، روسیه و چین امکانپذیر نیست.
این گفته محمود سریعالقلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی، در همایش «چشمانداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴» است که به عنوان یک اصل علمی بیان و تأکید کرد که بدون این بنیان، بحثهای مربوط به توسعه اقتصادی ایران موضوعاتی فرعی خواهند بود.
سریعالقلم همچنین با اشاره به اینکه حفظ ساختارهای عمرانی، درمان، حمل و نقل، آموزش و هویت ایرانی در دهههای آینده بستگی به درآمدهای پایدار دارد، افزود: اگر ایران نتواند در یک دهه آینده به صادرات بالای ۵ میلیون بشکه نفت برسد، ممکن است به کشوری شبیه پاکستان تبدیل شود، هرچند که وضعیتی بهتر از پاکستان فعلی خواهد داشت.
اکوایران: استاد دانشگاه شهید بهشتی، در همایش «چشم انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۴» روندهای اقتصاد سیاسی در سال ۲۰۲۵، را بررسی کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آتش سنگین انصارالله یمن بر ناوهای جنگی آمریکا در دریای سرخ/ یافای اشغالی موشکباران شد
-
اعلام مبلغ فطریه 1404 توسط سه مرجع تقلید
-
عرضه اولیه رکوردشکن
-
توسعه به سبک هند؛ کشوری که فقر مطلق را ریشهکن کرد
-
سازمان اطلاعات آمریکا: ایران سلاح هستهای نمیسازد/ چین تهدید اصلی است
-
کنترل شدید در تهران؛ ۴۳ هزار دوربین چینی در راه است
-
ریختوپاش در صدا و سیما
-
اولین واکنش ایران به اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا/ ارزشی برای پاسخگویی ندارد
-
گوشت قرمز از 17 کشور تامین شد؛ بزریل در صدر واردات + جدول