به گفته یک پژوهشگر اقتصادی برخی ممکن است تصور کنند که توجه به هند بیش از حد است، اما واقعیت این است که هند در حال تبدیل شدن به قدرتی مشابه چین است.

 این گفته علیرضا ساعدی، پژوهشگر اقتصادی، در همایش چشم‌انداز اقتصاد ایران در سال 1404 است که به تحولات اقتصادی منطقه و ظهور هند به‌عنوان یک قدرت جدید پرداخت.

او با اشاره به پیشرفت های چین اذعان داشت: در پنج سال گذشته، چین هر ساله در رتبه‌بندی جهانی تولید ناخالص داخلی (GDP) پیشرفت کرده و اکنون به رتبه پنجم رسیده است. با همین روند، پیش‌بینی می‌شود که تا سال 2028 به رتبه سوم برسد. اما هند نیز به‌عنوان یک قطب اقتصادی در نزدیکی ایران در حال شکل‌گیری است.

ساعدی تسلط کشور هند بر زبان انگلیسی را دلیل مزیتش در حوزه خدمات می‌داند اما به این نکته تاکید دارد که باید توجه داشت که اکنون به سمت صنعتی شدن در حال حرکت است. 

سوالی که مطرح است این است که آیا صنایع قدیمی چین به هند منتقل خواهد شد یا خیر؟

نسخه کامل در سایت:

بیشتر بخوانید
عاقبت شرکت‌های دولتی در ایتالیا

خصوصی‌سازی همواره یکی از بحث برانگیزترین منازعات کشور بوده که عده زیادی روند آن را موفقیت‌آمیز نمی‌دانند.