هند در مسیر تبدیل شدن به چین جدید
به گفته یک پژوهشگر اقتصادی برخی ممکن است تصور کنند که توجه به هند بیش از حد است، اما واقعیت این است که هند در حال تبدیل شدن به قدرتی مشابه چین است.
این گفته علیرضا ساعدی، پژوهشگر اقتصادی، در همایش چشمانداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ است که به تحولات اقتصادی منطقه و ظهور هند بهعنوان یک قدرت جدید پرداخت.
او با اشاره به پیشرفت های چین اذعان داشت: در پنج سال گذشته، چین هر ساله در رتبهبندی جهانی تولید ناخالص داخلی (GDP) پیشرفت کرده و اکنون به رتبه پنجم رسیده است. با همین روند، پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۲۸ به رتبه سوم برسد. اما هند نیز بهعنوان یک قطب اقتصادی در نزدیکی ایران در حال شکلگیری است.
ساعدی تسلط کشور هند بر زبان انگلیسی را دلیل مزیتش در حوزه خدمات میداند اما به این نکته تاکید دارد که باید توجه داشت که اکنون به سمت صنعتی شدن در حال حرکت است.
سوالی که مطرح است این است که آیا صنایع قدیمی چین به هند منتقل خواهد شد یا خیر؟
نسخه کامل در سایت:
خصوصیسازی همواره یکی از بحث برانگیزترین منازعات کشور بوده که عده زیادی روند آن را موفقیتآمیز نمیدانند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه تلآویو برای نزدیک شدن به مرزهای ایران؛ پشت پرده خیز علیاف برای پیوستن به کمپ بیبی
-
زلزله ماهدشت به پایگاه فضایی آسیب نزد/ ماجرای آتشسوزی و قطعی برق در البرز چه بود؟
-
سقوط مشاور امنیت ملی که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود/ ترامپ اصلا به شورای امنیت ملی نیاز دارد؟
-
فروش خودروهای وارداتی آزاد شد
-
تغییر مدیریت در متروی تهران/زاکانی حکم جدید زد
-
شدیدترین حمله هوایی اسرائیل به سوریه+ فیلم
-
تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن
-
یکسانسازی قیمت آرد و نان؛ طرح جدید برای ثابت نگهداشتن قیمت
-
اجرای مرحله سوم کالابرگ به کجا رسید؟/ آخرین مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ