نارضایتی دولت و خانوار از وضعیت انرژی
اکوایران: رویکرد حفاظت از منابع گازی و حجم مصرفی به گونهای است که احتمالا تا سال 1420 ایران دیگر گاز نخواهد داشت. این در حالی است که در رابطه با کشوری داریم صحبت میکنیم که امروز یکی از بزرگ ترین منابع هیدورکربنی دنیا را دارد. اما چطور می شود این منابع را طوری تقسیم کنیم که هم زمان هم بخش خانگی، هم تولیدکنندگان و هم دولت از شرایط کنونی ناراضی باشند؟
به گزارش اکوایران، فرشاد فاطمی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در همایش تاسیسات گلوگاه ناترازی انرژی بیان کرد که هر زمان ما اصل اقتصاد را که می گوید عرضه و تقاضا در بازار باید یکجا به هم به تعادل برسند را فراموش میکنیم، دچار مشکلات اقتصادی و ناترازیها میشویم. تقاضا برای گاز در کشور به این علت افزایش افسار گسیخته پیدا کرده است که قیمت درست و اصلاح شدهای در کنار عرضه گاز نیست.
فاطمی سه شرط اساسی برای اصلاح وضعیت فعلی مطرح کرد: اول، شفافیت که میتواند از بروز بحرانها جلوگیری کند؛ دوم، حذف تعارض منافع در ساختار دولت و نهادهای اجرایی؛ و سوم، ایجاد شرایط رقابتی در بازار.
نسخه کامل در سایت:
ناترازی انرژی امروز ابرچالش ایران است؛ چالشی که تبعات آن بخشهای مختلف جامعه اعم از حوزه صنعت و تولید را درگیر کرده و منجر به کاهش بهرهوری و اختلال در فعالیتهای اقتصادی و تولیدی شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رالی صعودی طلا ادامه دارد؛ سومین رشد هفتگی ثبت شد
-
دو بحرانی که تهران را تهدید میکنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان
-
جزئیات تازه از وضعیت تاسیسات هستهای نطنز بعد از زلزله / کمالوندی توضیح داد
-
ناوگان در سایه توقیف شد؛ تصاحب محموله نفتی 100 هزار تنی روسیه توسط آلمان
-
آیت الله علمالهدی خطاب به مردم: شما باید مشکل اقتصاد را حل و گرانی را مهار کنید
-
تشدید حملات آمریکا به یمن/ درخواست واشنگتن از تلآویو چه بود؟
-
هشدار بغداد نسبت به عدم توافق تهران و ترامپ: بخشی از محور مقاومت نیستیم و وحدت جبههها را نمیپذیریم
-
آلمان؛ فروشنده اصلی خودرو به ایران در 1403
-
ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره مذاکره با ایران