سقف وام قرضالحسنه 300 میلیون تومان شد
اکوایران: سقف فردی تسهیلات و مبلغ تسهیلات قرضالحسنه شرکتهای حقوقی در بانکهای قرضالحسنه به میزان 50 درصد افزایش یافت.

به گزارش اکوایران، بانک مرکزی اعلام کرد که بر اساس تصمیم کمیسیون پولی و اعتباری مقرر شده است که سقف فردی تسهیلات قرضالحسنه بانکهای قرضالحسنه از ۲ میلیارد ریال (200 میلیون تومان) به ۳ میلیارد ریال (300 میلیون تومان) افزایش یابد.
بر اساس این تصمیم جدید، مبلغ تسهیلات قرضالحسنه شرکتهای حقوقی (کسب و کارهای خرد و دانشبنیان) از مبلغ ۵ میلیارد ریال (500 میلیون تومان) به مبلغ 7.5 میلیارد ریال (750 میلیون تومان) افزایش مییابد.
بر این اساس بانک قرضالحسنه مهر ایران و بانک قرضالحسنه رسالت میتوانند با رعایت سایر شرایط و ضوابط نسبت به افزایش سقف تسهیلات قرضالحسنه اقدام کنند.
بانک مرکزی پیش از این در اطلاعیهای که بهمن پارسال منتشر کرده بود، اعلام کرد که سقف تسهیلات قرضالحسنه 200 میلیون تومان است اما پس از آن با حذف این اطلاعیه، اصلاحیهای منتشر و تاکید کرد: «در خبر افزایش سقف تسهیلات اعطایی، به اشتباه «تسهیلات قرضالحسنه» عنوان شده بود، در حالی که سقف اعطای تسهیلات خرد به هر مشتری در هر موسسه اعتباری ۲۰۰ میلیون تومان شده است.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فروش قسطی خودرو با پرداخت 40 درصد قیمت کارخانه
-
پیشبینی بورس فردا 13 آذر 1402 / سرخوشی برای تجدیدهای بازار سهام
-
بازگشت داعش به شرق آسیا؛ بمبگذاری مرگبار علیه کاتولیکهای فیلیپین
-
فاز جدید جنگ غزه کلید میخورد/ دو شهر زیر تیغ، سه رهبر در کمین
-
سه خودرویی که تصور نمیکردید به این زودی در دسترس متقاضیان ایرانی قرار گیرد
-
جهان عرب از تحریم اقتصادی ایران خوشحالند
-
پیشبینی بورس فردا 12 آذر 1402 / رسیدن شاخص کل به سال 1399
-
ایران خودرو این محصول خود را به صورت نقدی و تحویل فوری از فردا می فروشد
-
درخواست واشنگتن از بغداد با پایان آتش بس در غزه