پوشش بیمه اتباع و مهاجرین خارجی در سال ۱۴۰۴ توسط بیمه سلامت
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از پوشش بیمه اتباع و مهاجرین خارجی در سال ۱۴۰۴ توسط سازمان بیمه سلامت خبر داد و گفت که این پوشش بیمه برای دو گروه آسیبپذیر و غیرآسیبپذیر در نظر گرفته شده است.

به گزارش اکوایران، مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴، اتباع و مهاجرین خارجی تحت پوشش بیمه سلامت قرار خواهند گرفت.
علی اربابی، از انعقاد قرارداد جدید بین سازمان بیمه سلامت ایران، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور خبر داد. این پوشش بیمه برای دو گروه آسیبپذیر و غیرآسیبپذیر فراهم خواهد شد.
در همین حال، گروه آسیبپذیر به صورت رایگان بیمه خواهند شد، در حالیکه اتباع غیرآسیبپذیر باید حق بیمه خود و افراد تحت تکفلشان را پرداخت کنند.
او توضیح داد که افراد غیرآسیبپذیر برای دریافت خدمات درمانی از جمله سرپایی، بستری و بستری موقت، پس از واریز حق بیمه، باید دوره انتظار ۱۵ روزه را پشت سر بگذارند.
بیمه پایه این افراد یک سال اعتبار خواهد داشت. اربابی همچنین به پذیرش کودکان و نوجوانان مجهولالهویه تبعه خارجی اشاره کرد که تحت شرایط خاص و با معرفی بهزیستی و تأیید دادستان شهرستان میتوانند از این پوشش بهرهمند شوند.
جریمه میلیونی برای بهکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز
این در حالی است که اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز گذشته -18 فروردین- طی بخشنامهای میزان جدید مبلغ جریمه کارفرمایان متخلفی را که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده میکنند را جهت اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها ابلاغ کرد.
طبق این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر افزایش حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۴ به مبلغ ۳ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۶۵۶ ریال (۳۴۶ هزار و ۳۶۵ تومان)، کارفرمایان استفاده کننده از خدمات اتباع خارجی فاقد پروانه کار بابت هر روز اشتغال غیرمجاز معادل ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه به مبلغ یک میلیون و ۷۳۱ هزار و ۸۲۵ تومان جریمه خواهند شد که در صورت تکرار تخلف این میزان ۲ برابر خواهد شد.
بنا به گزارش ایسنا، سال گذشته جریمه بهکارگیری اتباع غیرمجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، 1 میلیون و 194 هزار و 364 تومان اعلام شده بود.
برابر ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمیتوانند در ایران مشغول بهکار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آییننامههای مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند. مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه میشود.
برخورد قانونی با بکارگیران اتباع خارجی غیرمجاز
پیش از این به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران نسبت به اصنافی که از اتباع غیرمجاز استفاده میکند، هشدار داده و گفته بود: طبق قانون اقدامات بازدارنده برای اصناف و مراکزی که اتباع غیرمجاز استفاده میکنند را به کار گرفتهایم.
او از پلمپ این مراکز طبق قانون خبر داد و گفت بود: در زمینه اسکان و اشتغال غیرقانونی اتباع غیرمجاز به طور حتم از ظرفیتهای قانونی استفاده کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهیم کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهران و واشنگتن در مسیر پایین آوردن انتظارات؛ توافق موقت در راه است؟
-
جزئیات جدید از پرونده برنج ۷۰ میلیاردی؛ مس سرچشمه در تیررس بازرسی قضایی
-
فوری/ سپاه اطلاعیه صادر کرد؛ سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش العدل کشته شد
-
دیپلماسی در مسیر پرپیچوخم؛ مذاکرات تهران و واشنگتن وارد فاز فنی میشود؟
-
وزارت کار متورم میشود؛ میدری از اخذ مجوز استخدام ۷۵۰ نفر خبر داد
-
جزئیات یک دیدار محرمانه در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا/ مقامات اسرائیلی در پاریس چه کردند؟
-
سرمایه خفته در دل خاک
-
درخواست وزیر خارجه آمریکا از اروپا در مورد ایران/ دیدار مقامات امنیتی اسرائیل با ویتکاف در آستانه مذاکرات رم
-
آخرین واکنش مسعود پزشکیان به مذاکرات ایران و آمریکا: به گفتوگو گره نخوردهایم؛ دنبال جنگ نیستیم، اما زیر بار ذلت هم نمیرویم