توضیح بیمه مرکزی درباره خسارت خودروهای آسیبدیده از جنگ با اسرائیل
بیمه مرکزی اعلام کرد که ساز و کار اعلام و ارزیابی خسارت خودروهای آسیبدیده به زودی اعلان خواهد شد.

به گزارش اکوایران، بیمه مرکزی شامگاه پنجشنبه با صدور اطلاعیهای از نحوه ارزیابی خسارتهای وارده بر خودروهای آسیب دیده در حمله اسرائیل به ایران خبر داد.
در این اطلاعیه ضمن سپاس از ایستادگی ملت بزرگ ایران در تهاجم اخیر، آمده است: شرکتهای بیمه در حوادث اخیر به صورت تمام قد و با تمامی ظرفیتهای خود پای کار تامین امنیت و بسط آرامش و همچنین بهداشت روانی ملت بزرگ ایران ایستاده و با تمهیدات ویژه و تسهیلات استثنایی به کمک آسیب دیدگان این حادثه شتافتند.
در همین راستا و با توجه به تجربه و توان تخصصی نهاد ارزیابی خسارت در صنعت بیمه، این صنعت به منظور تسریع و مساعدت و آرامشبخشی به مردم در زمینه پرداخت خسارت زیاندیدگان حوادث ۱۲ روز اخیر و در اجرای تصمیم وزارت اقتصاد و دولت محترم؛ تمامی ظرفیتهای خود را بکار گرفته و ارزیابی خسارت وارده بر کلیه خودروهای آسیبدیده در ۱۲ روز اخیر اعم از اینکه دارای پوشش بیمهای باشند یا نباشند را انجام خواهد داد.
ساز و کار اعلام و ارزیابی خسارت خودروهای آسیبدیده به زودی طی اطلاعیهای از سوی بیمه مرکزی به اطلاع زیاندیدگان عزیز خواهد رسید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
جزئیات حمله اسرائیل به شورایعالی امنیت ملی
-
آتشبس در هالهای از ابهام؛ دیپلماسی آخرین امید
-
قیمت دینار عراق اعلام شد/ افزایش قیمت نسبت به اربعین پارسال
-
تغییر تاکتیک حماس و تلفات مرگبار اسرائیل؛ فاز جدید مبارزه در غزه کلید خورده است؟
-
عبور از نقطه بیبازگشت؛ قیصر جدید در واشنگتن ظهور کرده است؟
-
قیمت دلار کاهشی شد
-
محمود عباس: دولت فلسطین مسئولیت نوار غزه را بر عهده بگیرد
-
احتمال توقف دارایی رمزارزی ایرانیها
-
جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح: توانایی 10 سال جنگیدن را داریم