افزایش سرمایه شپنا و ستران
پست بانک ایران طی اطلاعیه ای در خصوص صورت های مالی خود شفاف سازی کرد. این بانک اعلام کرده است که رشد سود خالص در دوره 9 ماهه نسبت به دوره 6 ماهه سال جاری ناشی از افزایش درآمد های مشاع و درآمدهای غیر مشاع دانسته است.
بانک پاسارگاد نیز اعلام کرد در نظر دارد سهام شرکت گروه ارزش آفرینان پاسارگاد را به صورت نقد و اقساط به قیمت پیشنهادی هر سهم ۱۴۶۰۰ تومان از طریق مزایده واگذار نماید.
اما پیشنهاد افزایش سرمایه ۸۷۱ درصدی شرکت سیمان تهران با نماد ستران از محل سود انباشته و مازاد تجدید ارزیابی مورد تایید حسابرس قرار گرفت . دیگر شرکتی که افزایش سرمایه خود را در دستور کار قرار داده شرکت پالایش نفت اصفهان(شپنا) است. این شرکت قرار است سرمایه خود را از عدد ۱۹ هزار میلیارد تومان به ۲۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ماشینبازترین استان ایران کدام است ؟
-
اعلام وضعیت قرمز برای کشاورزان 22 استان
-
فرار پول مردم از دست دولت
-
پیش بینی بازار خودرو بعد از تعطیلات نوروزی
-
وقتی تولید خودرو دهه 80 رویای 1402 شد
-
از فردو تا پکن؛ وقتی ورق داستان تهران برمیگردد
-
نصف ایران خودرو ندارد
-
اولین جرقه های قحطی بزرگ چین
-
هواخوری لاکچری کارمندان سامسونگ
چهره روز
پنجم فروردین روزی است که نوربخش به خانه ابدی بدرقه شد، بسیاری می گویند اگر بود برای امروز ایران به کار می آمد، اما…