شفافسازی یکدست شرکتها در سامانه کدال
پس از انتشار نامه تغییر نرخ خوراک و سوخت صنایع در فضای مجازی که در 17 اردیبهشت به امضای معاون اول رئیسجمهور رسیده بود، بازار بورس دوباره ملتهب شد و فعالان بازار سرمایه به این نامه و عدم شفافیت و اطلاعرسانی درست از سوی مسئولان واکنش نشان دادند؛ هرچند که دولت میگوید مصوبه مربوط به آن تاریخ نبوده و آخر خرداد انجام شده است.
از همین رو شرکتهای پتروشیمی، فولادی و سیمانی طی چند روز گذشته اقدام به انتشار اطلاعیه شفافسازی کردهاند. نمادهای ساوه، شفارا، سخاش، شمال، زاگرس، شفن، شخارک، شپاس، شاروم و... از جمله نمادهایی هستند که در سامانه کدال از عدم ابلاغ رسمی در خصوص تغییر نرخ گاز و سوخت برای سال ۱۴۰۲ در سامانه کدال خبر دادهاند.
شرکت البرز دارو نیز از افزایش قیمت محصولات خود خبر داد و لیست قیمتی جدید محصولات را در سامانه کدال بارگذاری کرد.
پستبانک ایران نیز در گزارش سه ماه منتهی به۳۱ خرداد به سود خالص ۹۱۸ میلیارد تومانی رسیده که نسبت به دوره مشابه قبل رشد ۸۰ درصدی داشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
انفجار قیمت و سقوط معاملات در بازار مسکن / مستأجران به حاشیه رفتند