پیش بینی بورس امروز 7 اسفند 1402 / شاخص سازان مشغول به کار میشوند؟
اکوایران: شاهد هستیم در روزهایی که ارزش معاملات اندکی بهبود مییابد همچنان عرضه بر تقاضا پیشی میگیرد و روند خروج سرمایه ادامه دارد. در چنین شرایطی و در آستانه انتخابات، آیا شاخص سازان وارد عمل خواهند شد؟
به گزارش اکوایران، بورسیها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه میروند که روز یکشنبه شاخصهای بازار سهام رشد کردند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه 7 اسفند- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه میکنیم. روز شنبه شاخص کل 4 هزار و 847 واحد ریزش کرد و شاخص کل هموزن 3 هزار و 786 واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس 145 واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش هزار و 281 واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری بهمن (وبهمن)، شرکت سیمان دشتستان (سدشت) و شرکت بیسکوییت گرجی (غگرجی) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت ریل سیر کوثر (حسیر)، شرکت بیمه میهن (میهن) و شرکت تامین سرمایه دماوند (تماوند) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای خلنت (شرکت لنت ترمز ایران)، کفپارس (شرکت فراوردههای نسوز پارس) و ثشرق (شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب (ثغرب)، شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، 44 نماد صف خرید داشتند و 60 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با افت 65 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 118 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با افزایش 7 درصدی به 257 میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز
روز شنبه شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی افت کرد و نرخ ریزش شاخصها افزایش یافت. روز شنبه تعداد نمادهای قرمزپوش بیشتر بود به طوری که 73 درصد نمادها ریزش قیمتی را پشت سر گذاشتند.
نمادهای خودرو، شستا، اخابر، خساپا و وبملت بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند. همچنین ارزش معاملات خرد با رشد 19 درصدی به 3 هزار و 724 میلیارد تومان رسید.
روز شنبه برای چهاردهمین روز کاری سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن 266 میلیارد تومان بود.
نمادهای خودرو، وبملت، خگستر، خساپا، حکشتی، کرومیت، ومعادن، اخابر، ثعمرا و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.
با این حال همچنان تعداد و ارزش صفهای فروش بالا بود. همچنین سرانه فروش هر حقیقی 25 میلیون تومان بود و سرانه خرید هر کد حقیقی 19.5 میلیون تومان بود. بنابراین شاهد هستیم در روزهایی که ارزش معاملات اندکی بهبود مییابد همچنان عرضه بر تقاضا پیشی میگیرد و روند خروج سرمایه ادامه دارد.
در چنین شرایطی برخی امیدوارند که در روزهای منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بورس تهران با رشد تقاضای حقوقی سبزپوش شود. منتقدان شاخص سازی دولت همواره نسبت به مداخلات دولتی در اقتصاد بدبین هستند و معتقدند در بلندمدت این مداخلات به روند بازار آسیب میزند و بیاعتمادی سهامداران و سرمایه گذاران را افزایش میهد. بنابراین بازار سهام بیش از آن که به رشد مصنوعی و شاخصسازی نیاز داشته باشد به سیگنالهای واقعی نیاز دارد. بازار به کاهش مداخلات دولتی، کنار گذاشتن قیمت گذاری دولتی و شفافیت بیشتر نیازمند است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
واکنش ریاض به حمله موشکی ایران به اسرائیل
-
گزارش سیانان از برخورد موشکهای ایرانی به نزدیکی مقر موساد
-
برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل: موضع اعضا درخصوص عملیات موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟
-
ترور یکی از رهبران ارشد حماس
-
تصاویر رسانههای خارجی از حمله موشکی ایران به تلآویو
-
سیگنال مهم خلیج فارس به تهران در بحبوحه تنشهای تلآویو
-
وضعیت ذخایر سوخت کشور پس از عملیات موشکی ایران
-
حمله اول به فیلترینگ
-
پیش بینی واسطه گران از آینده بازار مسکن /همه فروشنده شدند؛انتظار خریداران بالا رفت