پیش بینی بازار سرمایه؛
روی خوش بورس تهران به اخبار مذاکره ایران با آمریکا
اکوایران: در روز سه شنبه، 19 فروردین ماه 1404، ارزش صفهای خرید 1004 درصد رشد را تجربه کرد و در مقابل ارزش صفوف فروش، 11 درصد افت کرد.

بازار سرمایه با انتشار خبر مذاکره ایران و آمریکا توسط ترامپ و تایید آن از سوی عباس عراقچی، تغییر رنگ داد و سبزپوش شد؛ همچنین تمامی بازارهای مالی به مذاکرات مستقیم ایران و امریکا روی خوش نشان دادند.
در روزی که گذشت؛ ارزش صف های خرید 1004 درصد رشد را تجربه کرد و در مقابل ارزش صفوف فروش، 11 درصد افت کرد. در نهایت باید گفت؛ انتظار می رود بازار فردا، معاملاتی متعادل و مثبت را داشته باشد.
تاثیر مستقیم ریسک های سیاسی بر بازار سهام
محمد امین فرجادفر – کارشناس بازار سهام در گفت و گو با اکوایران گفت: بازارسرمایه به طور مستقیم تحت تاثیر اخبار و رویدادها است که این اخبار از کشمکش ها در سطح جهانی و ریسک های سیاسی و رویدادهای داخلی نشات می گیرد.
وی در ادامه افزود: تقریبا بیش از نیمی از بازار سرمایه به شرکت های کامودیتی تعلق دارد که نوسانات جهانی در قیمت محصولات این شرکت تأثیر زیادی می گذارد.
این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: از سوی دیگر فضای سیاسی و تنش های موجود با ایالت متحده یکی از عوامل مهم و تأثیر گذار بر بازارسرمایه است که این تنش ها باعث افزایش ریسک سرمایه گذاران در بازار سهام میشود و اعتماد سرمایه گذاران را کاهش می دهد.
انتظار تعادل در معاملات فردا
به گفته فرجادفر؛ باتوجه به این که فردا روز پایانی هفته است و تمامی اخبار از جانب گفتگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان؛ به اول هفته آینده موکول شده است، انتظار می رود بازارسرمایه فردا روندی متعادل رو به مثبت را تجربه کند .
این تحلیلگر بازارسرمایه در نهایت گفت: شایان ذکر است هیجانات ناشی از این اخبار مهم، جزو لاینفک تأثیر گذاری بر این روند خواهد بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه تلآویو برای نزدیک شدن به مرزهای ایران؛ پشت پرده خیز علیاف برای پیوستن به کمپ بیبی
-
سقوط مشاور امنیت ملی که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود/ ترامپ اصلا به شورای امنیت ملی نیاز دارد؟
-
شدیدترین حمله هوایی اسرائیل به سوریه+ فیلم
-
تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن
-
تغییر مدیریت در متروی تهران/زاکانی حکم جدید زد
-
طرح متفاوت ترامپ برای توافق؛ پشت پرده تغییر لحن چشمگیر تهران و واشنگتن در مورد مذاکرات
-
ضربه کاری ترامپ به پوتین
-
سخنگوی دولت: وارد مذاکرات نشدیم که وقتمان را تلف کنیم/ وزیر دفاع عربستان حامل پیام مهمی برای کل مردم ایران بود
-
بارش باران در تهران و 18 استان دیگر/ هوای پایتخت بالاتر از 30 درجه