ارتباط با رگولاتور بحران اکوسیستم نوآوری
اکوایران: تعامل با رگولاتور به یکی از چالشهای پایدار اکوسیستم نوآوری شده است که فعالان حوزه همواره به دنبال حل آن هستند. اخیرا در اتاق تهران هم فعالان بخش خصوصی به دنبال راهکاری برای آن بودند.
به گزارش اکوایران؛ درحال حاضر روند ارتباط با رگولاتور از نگاه فعالان بخش خصوصی تحول و نوآوری یک موضوع بحرانی است. سعید محمدی، بنیانگذار و عضو هیات مدیره گروه دیجیکالا معتقد است: بنا به دلایلی موضوعات صنفی و ارتباط با رگولاتور همچنان در سطح اکوسیستم نهتنها معضل، بلکه بهزعم من بحران است.
به باور او اگرچه به چشم به تهدید به فعالان این حوزه نگاه نمیشود و بحران دوره ناشناختگی به پایان رسیده است. اما تقویت این شناخت میتواند به تعامل بهتر و یافتن راهحل برای مسائل پیچیده صنفی و نیز تعامل با حاکمیت کمک کننده باشد.
محمدی میگوید: باید منصفانه بگویم که کار من در این زمینه جزو ضعیفترین عملکردها در اکوسیستم بوده است. دوستان باتجربه پیش از این تذکر داده بودند که فقط به کار و توسعه نپردازید، بلکه بخشی از ظرفیت و انرژی خود را برای موضوعات صنفی و ارتباط با رگولاتور اختصاص دهید.
فرشید گلزاده مدیرعامل مادیران نیز معتقد یکی از چالشهای اکوسیستم نوآوری چالش ارتباط با یکی از ذینفعان یعنی دولت است. گلزاده با اشاره به ابرچالشهایی چون ناترازی انرژی و ناترازی بانکی می افزاید: نحوه نگرش دولت به اکوسیستم دیجیتال برای حل این چالشها و نیز چالشهای دیگر نظیر جداماندگی ما از فناوری روز دنیا بسیار مهم است و میتوان با تشخیص آنها به نحو احسن آن را به دولت منتقل کرد.
علیرضا کلاهی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران هم با اشاره به سابقه طولانی فعالیت صنفی خود میگوید: برخی مشکلات با دولت را پیش از این در سندیکای صنعت برق دیده بودم. با ورود به اکوسیستم دیجیتال، با توجه به ناشناخته بودن این صنعت از پیش آمدن مشکلات مطمئن بودم.
او که در چهاردهمین جلسه کمیسیون تحول، نوآوری و بهرهوری اتاق تهران در کنار دیگر اعضا سخن میگفت؛ بر لزوم تبیین واقعیت فعالیتهای صنعت نوآوری تاکید میکند و می افزاید: علاوه بر این شاید اصناف نیز به دلایلی قابل فهم از فعالیت این صنعت احساس خطر میکنند و نفوذی قابلملاحظه نیز دارند. از همینرو باید اهمیت و منافع صنعت دیجیتال برای آنها روشن شود.
او با طرح این پرسش که فعالیت دولت چگونه به صنعت دیجیتال ضربه میزند؟ ادامه میدهد: این آسیب به همان نحوی که در همه جای دیگر به صنایع ضربه میزند، در اقتصاد دیجیتال نیز اثرگذار است. یعنی از طریق بر هم زدن تعادل بازار و اعطای برخی امتیازات به شماری از بازیکنان که علامتهای غلط به بازار صادر میکنند.
طبق اعلام اتاق تهران، کلاهی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت تعامل با دولت میکند: شاید وقتی به دولت گفته شود که هزینهکرد مردم برای خرید کالای خارجی از وب سایتهای ترکیه به دو میلیارددلار میرسد، شاید تصمیمی متفاوت اتخاذ کنند. در این زمینه هم وضعیت به همین منوال باید باشد و تولید محتوا کاری اساسی است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نبرد غولها در میانه بازی بزرگ؛ چگونه پوتین و بن سلمان جهان را به لرزه درآوردند؟
-
تهران و ریاض بر سر تلآویو معامله میکنند؟
-
معاون سازمان انرژی اتمی: ایران ظرفیت غنی سازی را به شکل قابل ملاحظهای افزایش میدهد/ مجموعهای از سانتریفیوژهای پیشرفته را بکار میگیریم
-
ایران وارد فاز مهاجرت عام شده است
-
توئیت جدید علی لاریجانی؛ شروط اصلی ایران برای مذاکره با آمریکا
-
عزل فرماندار بندر انزلی در پی توهین به اصحاب رسانه؛ ماجرا چه بود؟
-
اعلام رسمی قیمت جدید محصولات سایپا/ بیشترین افزایش قیمت متعلق به کدام خودرو بود؟
-
تشخیص علم و غیرعلم در اقتصاد
-
لحظه تعیین کننده جنگ؛ چگونه پوتین از خط قرمز دکترین بازدارندگی جنگ سرد عبور کرد؟