رئیس اتحادیه بارفروشان: قیمت سیبزمینی تا کمتر از یک هفته دیگر کاهش مییابد
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران علت افزایش قیمت سیبزمینی در بازار را تعطیلات نوروزی و توقف حمل و نقل جادهای دانست و اعلام کرد که این وضعیت باعث کاهش عرضه سیبزمینی از مزرعه و انبار به بازار شده است.

به گزارش اکوایران، اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران، افزود که با پایان تعطیلات و به جریان افتادن مجدد حمل و نقل، قیمت سیبزمینی در روزهای آینده کاهش خواهد یافت.
او توضیح داد که واردات سیبزمینی دیگر ضروری نیست، زیرا تولید داخلی به اندازه کافی وجود دارد. همچنین، سیبزمینیهای تازه از استانهای مختلف، از جمله جیرفت و خوزستان، آماده عرضه به بازار هستند. او پیشبینی کرد که قیمت سیبزمینی با شیب ملایم کاهش خواهد یافت و به تعادل خواهد رسید.
در حال حاضر، قیمت سیبزمینی در بازار عمدهفروشی تهران بین ۳۲ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان برای سیبزمینی انباری و بین ۴۲ هزار تومان تا ۴۸ هزار تومان برای سیبزمینی تازه متغیر است.
بنا به گزارش ایلنا، رئیس اتحادیه بارفروشان همچنین درباره قیمت میوههای نوبرانه، از جمله گوجه سبز و چغاله بادام، توضیح داد که این محصولات در روزهای نخست عرضه خود گران هستند، اما از ابتدای اردیبهشت ماه قیمت آنها کاهش خواهد یافت.
در اواسط زمستان سال گذشته، قیمت سیبزمینی در بازار بهطور ناگهانی به بیش از ۷۰ هزار تومان رسید و این افزایش قیمت در تهران بیش از 2 هفته ادامه داشت.
علت این امر، صادرات بیرویه سیبزمینی بوده که با واردات سیبزمینی از کشورهای پاکستان و ترکیه قیمت این محصول کاهش یافت و قیمت هر کیلو سیبزمینی در میادین میوه و ترهبار به ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش پیدا کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سخنگوی دولت: توافق خوب با آمریکا در زمان کوتاه مقدور است
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
افزایش حقوق کارگران بیاثر شد
-
ایران خودرو پُرقدرت استارت زد / اتفاقی که همه منتظرش بودند، افتاد
-
پیشبینی بورس فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 /کدام صنایع مورد توجه سرمایهگذاران است؟
-
واریز مابهالتفاوت حقوق فروردین بازنشستگان کشوری تا دهم اردیبهشت
-
ترامپ و فرصتی که از دست رفت؛ برجام ۲ در راه است؟
-
طلا رکورد تاریخی قیمت را شکست