بازدید بازپرس پرونده انفجار بندر شهید رجایی از محل حادثه/ آغاز برخورد با مقصران
بازپرس پرونده انفجار در بندر شهید رجایی از بازداشت 2 نفر از مدیران دولتی و خصوصی با قرار تأمین وثیقه خبر داد و گفت تعدادی دیگر نیز به عنوان مطلع برای ارائه توضیحات احضار شدهاند.

به گزارش اکوایران، بازپرس پرونده حادثه بندر شهید رجایی جهت بررسی ابعاد مختلف حادثه و یافتهای میدانی برای ادامه تحقیقات از محل حادثه بازدید کرد و ضمن گفتوگو با افرادی که از همان لحظه وقوع حادثه در محل حضور داشتند، تاکید کرد: جهت رسیدگی عادلانه و رعایت اصول قانون آیین دادرسی کیفری و بررسی دقیق ابعاد حادثه نیازمند اظهار نظر دقیق کارشناسان در موضوعات مختلف بوده که دستورات لازم در این خصوص صادر شده است.
او گفت که در حال حاضر دو نفر از مدیران دولتی و خصوصی با قرار تامین متناسب وثیقه در بازداشت هستند و تعدادی نیز جهت اخذ اظهارات بهعنوان مطلع احضار شدهاند.
بازپرس پرونده حادثه بندر شهید رجایی همچنین اعلام کرد: حسب دستور دادستان کل کشور با رعایت قانون و دقت بالا، روند تحقیقات ادامه خواهد داشت و در صورت احراز قصور و تقصیر هر شخصی بدون ملاحظه برخورد قانونی و قاطع خواهد شد.
فاجعه انفجار در بندر شهید رجایی که ظهر شنبه 6 اردیبهشت رخ داد، جان 70 نفر را گرفت که 46 نفر آنان شناسایی شدند و یک هزار و 246 مصدوم بر جای گذاشت. معاون دادگستری هرمزگان اعلام کرد که خسارت وارد شده به حدود 2 هزار خودروی آسیبدیده در بندر شهید رجایی بالغ بر 200 هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
همچنین کمیته بررسی علل و عوامل حادثه بندر شهید رجایی در اطلاعیه شماره دوم خود، از بازداشت یک مدیر دولتی و یک مدیر بخش خصوصی در ارتباط با انفجار تأسفبار پایانه کانتینری سینا خبر داد و بر ادامه تحقیقات با رویکرد شفاف و قاطع تأکید کرد.
این کمیته تأکید کرد که تعیین علت قطعی حادثه نیازمند تکمیل بررسیهای کارشناسی، اقدامات فنی و آزمایشگاهی است که با دقت در حال انجام است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
گام بلند ترامپ برای دستیابی به توافق بزرگ
-
سردار کوثری: مذاکرات با آمریکا بینتیجه است/ این بار مانند برجام کوتاه نمیآییم
-
دفاع هوایی ضرب در 3؛ خیز دفاعی تهران برای مقابله با تنشهای احتمالی پیش رو
-
جدیدترین اصلاح در دهکبندی یارانه نقدی: حذف فرزندان شاغل بالای 18 سال
-
اظهارات ضدایرانی معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل
-
قمار ترامپ در امارات
-
واریز یارانه اردیبهشت دهکهای چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار
-
رُکترین مذاکرات در رم؟
-
تلاطم در بازار خودرو؛ از توقف واردات تا گرانی بیضابطه