به گفته ذبیح الله خداییان، شرکت ایران خودرو در سال جاری ۲۶۷ هزار و ۶۲۰ خودرو تولید کرده که از این میزان ۲۵۴ هزار و ۸۰۳ دستگاه فاکتور (ایفای تعهد) شده و ۱۳ هزار و ۷۸۶ دستگاه نیز در سیر شمارهگذاری هستند؛ همچنین حدود ۱۷ هزار خودروی این شرکت هنوز به دلیل مشکلات مربوط به استاندارد یا سایر مسائل، فاکتور نشدهاند.
شرکت سایپا نیز در امسال ۲۴۵ هزار و ۴۵۳ دستگاه خودرو تولید کرده که از این میزان ۲۲۶ هزار و ۶۶۲ دستگاه فاکتور (ایفای تعهد) شده و همچنان ۱۲ هزار و ۱۸۷ خودرو به دلیل عدم دریافت مجوز از سازمان استاندارد یا مشکلات محیط زیستی، شمارهگذاری نشدهاند.
با توجه به اینکه سازمان ملی استاندارد از تیر ماه 1402 دو خودروساز بزرگ کشور را ملزم به تحویل محصولات خود با استانداردهای 85 گانه کرده است و بر اساس اظهارات رییس بازرسی کل کشور به نظر میرسد که بخشی از خودروهای تولیدی، در صف به روز رسانی قوانین استاندارد قرار دارند.