با اعلام طرح جایگزین برای سورن پلاس دوگانه سوز
ایران خودرو مشتریان خود را سر دوراهی قرار داد
اکو ایران : پیشنهاد ایران خودرو برای جایگزینی سورن پلاس دوگانه سوز با سورن پلاس با موتور XU7P مشتریان این خودروساز را بلاتکلیف کرده است.
به گزارش اکو ایران، مشتریان سورن پلاس دوگانه سوز که موعد تحویل خودروی آنها زمستان 1402 تعیین شده بود و پیامک از ایران خودرو دریافت کرده اند با پیشنهادی از سوی ایران خودرو مواجه شده اند و به نوعی توسط این خودروساز سر دوراهی قرار گرفته اند.
براساس اطلاعیه که توسط خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص منتشر شده آن دسته از متقاضیانی که در دور اول سامانه یکپارچه فروش خودرو با مکانیزم بدون قرعه کشی برای در اختیار گرفتن سورن پلاس دوگانه سوز نام نویسی کردند و موعد تحویل خودروی آنها زمستان 1402 اعلام شده بود می توانند به جای این خودروی دوگانه سوز، سورن پلاس با موتور XU7P را تحویل بگیرند.
ایران خودرویی ها برای اینکه بتوانند پیشنهاد خود را برای متقاضیان جذاب تر کنند سورن پلاس با موتور XU7P را در قالب دو طرح فروش فوری و همچنین پیش فروش در دسترس متقاضیان سورن پلاس دوگانه سوز قرار داده اند.
چنانچه مشتریان ایران خودرو قصد داشته باشند سورن پلاس دوگانه سوز را با سورن پلاس با موتور XU7P که به صورت فروش فوری عرضه شده، تعویض کنند باید مبلغی حدود 460 میلیون تومان را به حساب اعلامی از سوی ایران خودرویی ها واریز کنند.
آبی های جاده مخصوص با توجه به اینکه کل مبلغ را از متقاضیان دریافت می کنند تعهد می دهند تا خودروی مورد نظر را در بازه زمانی 90 روزه برای مشتریانی که طرح جایگزینی را قبول کرده اند، فاکتور کنند. سورن پلاس با موتور XU7P هایی که به صورت فروش فوری فروخته می شوند تنها با رنگ سفید به متقاضیان واگذار خواهند شد.
اما اگر متقاضیانی که پیش تر برای سورن پلاس دوگانه سوز نام نویسی کردند قصد پذیرفتن پیشنهاد ایران خودرو را برای تعویض خودرو داشته باشند اما به هر دلیل امکان پرداخت کل مبلغ خودروی جایگزین را نداشته باشند می توانند وارد لاین پیش خرید شده و با پرداخت 40 درصد از قیمت فعلی خودرو نسبت به پیش خرید سورن پلاس با موتور XU7P اقدام کنند.
این دسته از مشتریان باید مبلغی حول و حوش 183 میلیون و 500 هزار تومان را به حساب ایران خودرو واریز کنند. البته با توجه به اینکه قرار است خودروی خود را در خرداد 1403 از این خودروساز تحویل بگیرند این احتمال وجود دارد که قیمت کارخانه ای خودرو تا آن زمان افزایش یافته باشد و دیگر آبی های جاده مخصوص با قیمت فعلی (حدود 460 میلیون تومان) محصول تولیدی خود را برای خریداران فاکتور نکنند.
اما حُسن پیش خرید سورن پلاس با موتور XU7P این است که می توانند از تنوع رنگی بیشتری برای خودروی خود برخوردار باشند. آن طور که ایران خودرویی ها اعلام کردند سورن پلاس با موتور XU7P تحویلی در خرداد سال آینده در چهار رنگ مشکی متالیک، سفید، خاکستری متالیک و آبی کبود متالیک عرضه خواهد شد.
این بخشنامه جایگزین از روز گذشته ( دوم دی 1402) در دسترس متقاضیان قرار گرفته و متقاضیان خرید سورن پلاس دوگانه سوز از زمان انتشار 10 روز فرصت دارند تا نسبت به پذیرفتن پیشنهاد ایران خودرو و تکمیل فرآیند ثبت نام برای سورن پلاس با موتور XU7P اقدام کنند.
ایران خودرویی ها اعلام نکرده اند که چنانچه متقاضیان سورن پلاس دوگانه سوز نسبت به خرید دریافت خودروی ثبت نامی خود اصرار داشته باشند این خودروساز چه زمانی خودروی آنها را تحویل می دهد.
اما فراموش نکنیم این پیشنهادها مشتریان را سردر گم می کند زیرا خودروساز به طور مشخص اعلام نمی کند که خودروی ثبت نامی را چه زمانی تحویل می دهد و از طرف دیگر بازه زمانی کوتاهی نیز برای انتخاب مشتریان برای شرکت در طرح جایگزینی در نظر می گیرد و به این ترتیب متقاضیان خودرو را تحت فشار قرار می دهد. متقاضیان دل نگران هستند که خودروی ثبت نامی از برنامه تولید خارج شده باشد و با نپذیرفتن پیشنهاد خودروی جایگزین نوبت خرید خود را از دست بدهند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
معاون سازمان انرژی اتمی: ایران ظرفیت غنی سازی را به شکل قابل ملاحظهای افزایش میدهد/ مجموعهای از سانتریفیوژهای پیشرفته را بکار میگیریم
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
نبرد غولها در میانه بازی بزرگ؛ چگونه پوتین و بن سلمان جهان را به لرزه درآوردند؟
-
ایران وارد فاز مهاجرت عام شده است
-
هشدار اکونومیست درباره درباره ورود «ماسک» به سیاست: خطر ظهور الیگارشی فاسد در آمریکا
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
پاسخ قاطع ایران به قطعنامه شورای حکام/ راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته
-
بازار سهام این هفته مثبت خواهد بود؟
-
لحظه تعیین کننده جنگ؛ چگونه پوتین از خط قرمز دکترین بازدارندگی جنگ سرد عبور کرد؟