فروشندگان این خودروها شوکه شدند
بررسی بازار خودرو در پایان هفته دوم مهر از رشد قیمت های خودرو حکایت می کند. در میان خودروهای مورد بررسی تنها پژو 207 با گیربکس دستی (ارتقا یافته)، اطلس و سورن پلاس بنزینی با قیمت های مشابه هفته گذشته در بازار حاضر بودند.
پژو پارس در هفته دوم مهر بار دیگر در صدر جدول افزایش قیمت قرار گرفت. این خودرو طی یک هفته رشد قیمتی حدود ۴.۵ درصدی را در کارنامه ثبت کرد. متقاضیان در پایان هفته دوم مهر ۱۴۰۳ برای در اختیار گرفتن این خودرو باید حول و حوش ۷۰۵ میلیون تومان پرداخت میکردند.
تارا با گیربکس دستی (ارتقا یافته) با رشد قیمتی حدود ۳.۹ درصدی در جایگاه دوم قرار گرفت. تارا با گیربکس دستی در بازه زمانی مورد بررسی با قیمت حدود ۸۰۵ میلیون تومان داد و ستد شد. کوییک نیز با رشد قیمت نزدیک به ۳.۵ درصدی جایگاه سوم جدول افزایش قیمت را تصاحب کرد.
قیمت کوییک در پایان هفته دوم اولین ماه از پاییز سال جاری تا حوالی ۴۳۰ میلیون تومان بالا آمد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
چاپ 500 هزار تومانی با حذف ۴ صفر/ زیانانباشته 450 همتی یک بانک کشور
-
کمهزینهترین راه ایران برای خروج از وضعیت فعلی
-
اختلاف قیمت 10خودرو از کارخانه تا بازار؛ از آواتار تا پژو ۲۰۷
-
تماس مهم مصر با ایران و آژانس انرژی اتمی / از سرگیری مذاکرات هستهای ایران؟
-
رنسانس نابهنگام؛ ظهور کانال جدید ترامپ با تهران و پکن
-
رسوایی بزرگ و جرقه خشم سراسری؛ چرا چینیها به خیابان آمدند؟
-
موج واکنشها به اظهارات نتانیاهو؛ اردن، فلسطین و مصر هشدار دادند
-
بهترین گزینه تهران، ترامپ و اروپا برای گریز از سناریوی باخت-باخت
-
درخواست کمک از مسکو؛ ارتش پوتین دوباره به سوریه بازمیگردد؟