پیش بینی برخورد بین ایران و اسرائیل
حراج یک تن طلا در واکنش به سکه 20 میلیونی
از امروز یک تن شمش طلای پرعیار در بورس کالا و بانک کارگشایی برای خرید عموم، عرضه می شود. این خبر را یکی از مدیران سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرده است. به نظر می رسد این سیاست در واکنش به تغییر کانال قیمت سکه و دلار در روزهای اخیر است.
عصر دیروز هم بانک مرکزی نرخ سود اوراق گواهی سپرده عام را ۲۰ درصد اعلام کرد که به نظر پیش درآمدی برای افزایش نرخ سود بانکی است. واکنش روزنامه ها به تغییر کانال سکه و دلار در روزهای اخیر در کیوسک مرور شده است.
در صفحه نخست مطبوعات امروز هم یک گزارش آینده نگرانه مربوط به ریسک های جهان در سال پیش روی میلادی به چشم می خورد. دنیای اقتصاد با انعکاس گزارش مرکز مطالعات نشنالاینترست ۱۰ ریسک با درجه نسبتا متوسط تا نسبتا زیاد را فهرست و اعلام کرده یکی از ریسک ها متوجه ایران است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه آذربایجان برای بازار ایران در ترکیه
-
چرخش به سمت مسکو: احیای برجام پیچیدهتر شد؟
-
این تانکها معادلات جنگ را عوض میکنند
-
متهمان کسری بودجه
-
علیاف از داستان حمله به سفارت دنبال چیست؟
-
جزئیات خودرویی طرح جوانی جمعیت / 5 خودرو در بهمن به فروش میرسد
-
منبع درآمد جدید شهرداری تهران؛ اخذ عوارض از اهل قبور!
-
دوربرگردان مسکن رییسی جواب نمی دهد
-
سیگنال رزمایش مشترک آمریکا-اسرائیل: تغییر سیاست در قبال ایران؟