حبیب اسیود اعدام شد
اکوایران: حکم اعدام حبیب فرجالله چعب، ملقب به «حبیب اسیود» صبح امروز (شنبه ۱۶ اردیبهشت) اجرا شد.

به گزارش اکوایران، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: «حکم اعدام حبیب فرجالله چعب، ملقب به حبیب اسیود، سرکرده گروهک تروریستی حرکة النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در سال ۱۳۹۷ که منجر به شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد، صبح امروز -شنبه ۱۶ اردیبهشت- به اجرا درآمد.»
بر اساس اعلام قوه قضائیه، «حبیب فرج الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی و تجزیهطلب «حرکةالنضال»، چندین عملیات تروریستی را در ایران اجرا و طراحی و از این طریق تعدادی از افراد بیگناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود.
خبرگزاری میزان در ادامه نوشته است: «اسیود از سال ۱۳۸۴ (۲۰۰۵) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چندین سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو (سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشورهای منطقه برعهده گرفت. در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک به سرکردگی حبیب اسیود، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدهاند.»
حمله مسلحانه به رژه نیروهای نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریور سال ۱۳۹۷ در شهر اهواز و کشتار شهروندان خوزستانی، از اقداماتی بود که اعضای این گروهک تروریستی رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفتند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
حمله نتانیاهو به ترامپ با محوریت ایران/ اقدامات عملیاش با سخنانش همسو نیست
-
محاصره هوایی اسرائیل توسط یمن/ درخواست نیروهای مسلح از یمن شرکتهای هواپیمایی
-
«برچیدن کامل»؛ ترامپ بالاخره موضعش را در مذاکرات مشخص کرد؟
-
دولت از لایحه جنجالی حجاب عقب کشید؛ نسخه جدید در راه است
-
رونمایی ترامپ از گزینه جدید مشاور امنیت ملی+ عکس
-
بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟
-
آتش نابهنگام در بن گوریون؛ بازی تهران و ترامپ عوض میشود؟
-
بانکها روی دور وامدهی
-
بقایی در پاسخ به اکوایران: از قبل اعلام کردیم دنبال بمب اتم نیستیم