به گزارش اکوایران،‌ مسعود پزشکیان،‌ رئیس جمهور امروز، سه‌شنبه 29‌ آبان 1403، با اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی حزب اعتدال و توسعه دیدار کرد. گفتنی است که رییس جمهور روز گذشته با اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی دیدار کرد؛ پزشکیان پیش از این با حزب موتلفه اسلامی، جبهه اصلاحات ایران و جبهه پایداری نیز دیدار کرده بود.

خبر مرتبط
پزشکیان در دیدار با حزب کارگزاران سازندگی: به نگاه مشترک میان سران قوا درخصوص رفع فیلترینگ رسیده‌ایم

مسعود پزشکیان امروز در دیدار با اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی درخصوص رفع فیلترینگ اظهار کرد: درباره موضوع رفع فیلترینگ در میان سران قوا به یک نگاه مشترک رسیده‌ایم.

در این دیدار پزشکیان به نکاتی اشاره کرد که در ادامه می‌خوانید:

  • باور دارم وفاق و رسیدن به زبان و نگاه مشترک تنها راه رفع مشکلات است. راه سختی پیش‌رو داریم، اما تلاش می‌کنیم با غلبه بر منیت‌ها، قدرت‌طلبی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها در مسیر رسیدن به اهداف و رفع مشکلات به پیش برویم.

  • جامعه قدرتمند و نظام اجتماعی مستحکم لازمه یک حاکمیت کارآمد است. برای اینکه حاکمیت کشور در یک مسیر صحیح حرکت کند، نیاز به مشارکت فعال و موثر سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش مردمی داریم.

  •  بنده خودم وقتی در جوانی فراز بیستم از صحیفه سجادیه را می‌خواندم می‌گفتم مگر می‌شود به کسی که به ما بدی می‌کند، خوبی کنیم، اما بعدتر به این نتیجه رسیدم که انسان‌های دارای روح بلند و ظرف وجودی بزرگ می‌توانند جواب بدی را با خوبی بدهند و افرادی را که به آنها بدی کردند را جذب کنند.

  • امروز بنده به تبعیت از فرمایشات و سیره پیامبر و ائمه، هر فردی را که بتواند در چارچوب اسناد و سیاست‌های کلان نظام، به پیشبرد اهداف دولت در ساختن ایران به ما کمک کند، حتی اگر به من بدی کرده باشد، به کار خواهم گرفت، تا چه رسد به اینکه در انتخابات به رقیب من رای داده باشد.

 به عنوان ایرانی مسلمان نمی‌پذیرم ایران از هیچ کشوری عقب‌تر باشد

  • سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلان کشور حاصل عقل جمعی است و هیچ کس نمی‌تواند در اهداف و رویکرد کلی آنها که رساندن کشور به جایگاه اول منطقه و الهام‌بخش شدن آن است، خدشه و تردیدی وارد کند.

  • کیست که از قرار گرفتن کشور در جایگاه برتر منطقه بدش بیاید؛ در مدت سپری شده از دولت تلاش کرده‌ایم طرح‌ها و اقدامات توسعه‌ای کشور را معطوف به هدف رسیدن به جایگاه اول منطقه بازنگری کنیم.

  • از طراحان و مجریان این طرح‌ها از جمله خط‌آهن زاهدان-چابهار و نیز توسعه منطقه مکران خواستم که طرح و اقدامات خود را به سطحی ارتقا دهند که پس از اجرا و پایان یافتن، واقعا ما را به نقطه‌ای بالاتر از یا حداقل هم‌تراز کشورهای دیگر منطقه برساند.

  • به عنوان یک ایرانی مسلمان به هیچ وجه نمی‌پذیرم که ایران در عرصه‌های مختلف از هیچ کشور دیگری عقب‌تر باشد. 

  • یکی از حاضران برخورداری از طرح‌واره برای اتفاق‌نظر حول آن را ضروری عنوان کرد؛ باور به اینکه باید به اهداف سند چشم‌انداز برسیم، طرح‌واره و نقطه کانونی وفاق است. بنده در این مسیر از هر ایرانی که حاضر باشد برای تحقق اهداف این سند به ما کمک کند، بهره خواهم گرفت. این سند امضای رهبر معظم انقلاب اسلامی را پای خود دارد و هر کس حاضر به کمک به اجرای آن باشد، در دایره ولایت است.

  • اگر این همراهی و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی نبود نمی‌توانستیم معاون رئیس جمهور، وزیر و استاندار از میان اقلیت‌های مذهبی، زنان و اقوام مختلف در دولت چهاردهم انتصاب کنیم؛ لذا بنده به دنبال این هستم که این وفاق را حفظ کرده و تقویت کنم تا بتوانیم از همه ظرفیت‌های کشور برای آبادانی ایران اسلامی بهره بگیریم.

  • به عنوان یک ایرانی مسلمان به ایرانی و مسلمان بودن و باورهایم افتخار می‌کنم و استدلال علمی برای دفاع از آنها دارم. باور دارم که اگر ما صادقانه در میدان عمل کنیم، خداوند نیز درهای رحمتش را به روی ما خواهد گشود و ما را هدایت و یاری خواهد کرد.

کابینه ما رنگ و بوی وفاق دارد

  • ما تلاش خود را خواهیم کرد و هر کجا هم که احساس کنیم بندی از سیاست‌های کلان یا سند چشم‌انداز مناسب اقتضائات روز نیست، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی با کارشناسی لازم نظرات اصلاحی خود را ارائه می‌دهیم تا اعمال شود.

  • در مدت سپری شده از آغاز به کار دولت تلاش کرده‌ایم در وهله اول شعار وفاق را در چینش کابینه و انتخاب استانداران و مدیران ارشد دنبال کنیم. ادعا نمی‌کنم که 100 درصد موفق بوده‌ایم، اما کابینه ما بالاخره رنگ و بوی وفاق دارد. طبیعتا هم همه کارها را نمی‌شود یکباره انجام داد و باید قدم به قدم به پیش رفت.

  • در حال تعریف یک نظام جامع و مشخص از وظایف دستگاه‌ها و کیفیت و چگونگی اجرای آنها هستیم تا ترکیب دستگاه‌های اجرایی نیز بر اساس بهترین مدل برای اجرای صحیح، دقیق و کامل این وظایف بازآفرینی شود. همچنین مفاد اسناد و برنامه‌های کلان نیز در حال بازبینی است تا هر بخشی که به دلایل مختلف قابلیت اجرا ندارد، اصلاح شود.

  • حل و فصل تنش‌ها و مسایل خارجی کشور را از ضرورت‌های اجرای حداکثری برنامه‌های کلان نظام و رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصدی عنوان می‌کنیم. هم‌زمان دستگاه‌های مختلف اجرایی را موظف کرده‌ایم که شرکت‌های دولتی زیر مجموعه را ساماندهی و افراد را به شرط توانمندی برای سودده کردن بنگاه‌های اقتصادی زیر مجموعه به مدیریت آنها منصوب کنند؛ بنگاه‌های اقتصادی و خدماتی دولتی امانت مردم در دستان ما هستند و هر کس که به مدیریت یک بنگاه اقتصادی دولتی منصوب می‌شود، باید متعهد باشد که در صورت ناتوانی از سودده کردن بنگاه باید زیان‌های وارده را جبران کند.

  • برای عبور از شرایط سخت فعلی راهی جز این نداریم که از همه ظرفیت‌های کشور بهره بگیریم. تلاش داریم با تکمیل سامانه‌ها و یکپارچه کردن آنها، به ایجاد شفافیت حداکثری در مسیر رفع زمینه‌های فساد، رانت و تبعیض کمک کنیم.

  • تلاش برای رفع فیلترینگ و رسیدن به تفاهم با سران قوای دیگر در این زمینه و ایجاد زمینه‌های لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان از جمله دیگر اقدامات دولت بود. باور دارم که اگر ما درست عمل کنیم، دیگر جایی برای مخالفت باقی نمی‌ماند، مخالفت‌ها نه با انقلاب، بلکه با عملکرد ماست.