به گزارش اکوایران، آمریکا سالانه میلیاردها دلار به عنوان کمک‌های خارجی به کشورهای مختلف اعطا می‌کند. این کمک‌ها در حقیقت به ابزاری در دستان واشنگتن برای اعمال نفوذ در کشورهای مختلف به منظور تأمین منافع آمریکا تبدیل شده است. بر این اساس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا کمک‌های این کشور به آفریقای جنوبی را قطع کرد.

وی اعلام کرد کمک‌های مالی آمریکا به آفریقای جنوبی را به دلیل آنچه که رفتار بد این کشور با طبقه خاصی از مردم خوانده، قطع می‌کند. ترامپ مدعی شد: آفریقای جنوبی زمین‌ها را مصادره می‌کند و با طبقات خاصی از مردم بسیار بد رفتار می‌کند.

تا زمان بررسی کامل این موضوع، کمک‌های مالی ایالات متحده به کیپ تاون قطع خواهد شد. به نقل از مهر، آفریقای جنوبی پرونده شکایت از رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری را به دلیل نسل کشی فلسطینیان به راه انداخته و این مسئله خشم مقامات صهیونیست و لابی قدرتمند اسرائیل در آمریکا را به همراه داشت.

این کشورها نیازمند کمک های آمریکا

به گزارش اکوایران، دونالد ترامپ در چند هفته گذشته دستور توقف ۹۰ روزه کمک های توسعه خارجی را جهت بررسی کارایی و سازگاری آنها با سیاست خارجی خود صادر کرد. در یادداشت وزارت امور خارجه آمریکا آمده است که بلافاصله پس از اجرایی شدن این دستور، مقامات ارشد «باید اطمینان حاصل کنند تا زمانی که مارکو روبیو وزیر امور خارجه تصمیم جدیدی اتخاذ نکرده است هیچ تعهد جدیدی برای کمک های خارجی ارائه نخواهد شد.»

این کمک ها متوقف شد

آمریکا بزرگترین اهداکننده کمک در جهان است و در سال مالی ۲۰۲۳، ۷۲ میلیارد دلار به کشورهای مختلف کمک کرد. یکی از مقامات آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت به مقامات مسئول پروژه ها در اوکراین گفته شده است که همه کارها را متوقف کنند. این مقام مسئول گفت از جمله پروژه هایی که متوقف شده است، حمایت از مدارس و کمک های سلامتی مانند مراقبت های اضطراری مادران و واکسیناسیون کودکان است. 

طبق یادداشت وزارت خارجه آمریکا، روبیو برای کمک های غذایی اضطراری معافیت صادر کرده است. به گزارش ایرنا، این در حالی صورت می‌گیرد که پس از آتش‌بس بین اسرائیل و گروه مقاومت فلسطینی حماس در روز یکشنبه، کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه افزایش یافت.

به گزارش اکوایران، رژیم صهیونیستی سالانه حدود ۳.۳ میلیارد دلار بودجه نظامی خارجی از سوی آمریکا دریافت می کند، در حالی که مصر حدود ۱.۳ میلیارد دلار کمک نظامی از آمریکا دریافت می کند. بر اساس درخواست کنگره، اوکراین، گرجستان، استونی، لتونی، لیتوانی، تایوان، اندونزی، فیلیپین، تایلند، ویتنام، جیبوتی، کلمبیا، پاناما، اکوادور، اسرائیل، مصر و اردن برای دریافت کمک در سال ۲۰۲۵ شناسایی شده اند.

در این درخواست همچنین آمده است آمریکا به دنبال تامین مالی و نظامی ارتش لبنان «به منظور کاهش بی ثباتی در این کشور و مقابله با نفوذ ایران است.»