به گزارش اکوایران، مسئول پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله العظمی مکارم‌شیرازی، اخبار منتشرشده درباره لزوم بخشش دونالد ترامپ و مذاکره با او را تکذیب کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین وحید علیان‌نژاد ضمن رد نقل‌قول‌های منتشر شده، تأکید کرد که مواضع و نظرات آیت‌الله مکارم‌شیرازی کاملاً با مطالب منتشرشده متفاوت است.

او افزود: همانطور که بارها اعلام شده، تنها منبع معتبر برای اطلاع از دیدارها، مواضع و بیانات معظم‌له، پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی ایشان به نشانی MAKAREM.IR است و هر مطلبی که در این پایگاه موجود نباشد، معتبر نخواهد بود.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین علیان‌نژاد آدرس تمامی بیانات آیت‌الله مکارم‌شیرازی در خصوص مذاکره با رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا و همچنین در دوران ریاست‌جمهوری قبلی را در اختیار خبرنگار خبرگزاری حوزه قرار داد تا به اطلاع مخاطبین برسد.