عراقچی: بریتانیا به حقوق شهروندان ایرانی احترام بگذارد
وزیر امور خارجه از بریتانیا خواست که به حقوق شهروندان ایرانی احترام بگذارد و روند دادرسی عادلانه را برای آنها فراهم آورد.

به گزارش اکوایران، سید عباس عراقچی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دستگیری تعدادی شهروند ایرانی توسط سرویسهای امنیتی بریتانیا باعث نگرانی بسیار است.
او افزود: در صورتی که به صورت معتبر تخلف آنها اثبات شود، ایران آماده است تا به روند تحقیقات کمک کند.
وزیر امور خارجه تأکید کرد: ما از بریتانیا میخواهیم که به حقوق شهروندان ما احترام بگذارد و روند دادرسی عادلانه را برای آنها فراهم آورد.
پلیس لندن اخیرا هفت تبعه ایرانی را به ظن دست داشتن در آنچه «جرائم تروریستی» خوانده، در ۲ عملیات جداگانه بازداشت کرده است.
در نخستین عملیات پنج مرد از جمله چهار شهروند ایران در نقاط مختلف بریتانیا بازداشت شدند. ایوت کوپر، وزیر کشور بریتانیا این عملیات را یکی از بزرگترین عملیات مبارزه با تروریسم در سالهای اخیر در بریتانیا توصیف کرد.
این بازداشتها بر اساس اختیارات مندرج در «قانون امنیت ملی» انجام شد. این قانون به ماموران اجازه میدهد در صورتیکه به شراکت افرادی در «فعالیت تهدیدآمیز قدرت خارجی» مشکوک شدند، نسبت به بازداشت آنها اقدام کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا کماکان در هالهای از ابهام
-
ورود نخستین خودروی وارداتی از قصرشیرین به کشور
-
تورم پیشران مسکن شتاب گرفت
-
پیشنهاد رسمی ترامپ به تهران؛ هیاهو برای هیچ؟
-
شمخانی: در صورت لغو فوری تحریمها، آماده توافق با ترامپ هستیم
-
ادعای گاردین درباره پیشنهاد تعلیق 3 ساله غنیسازی ایران
-
افزایش 40 درصدی قیمت برنج؛ هر کیلو طارم درجه یک 250 هزار تومان شد