دیپلماسی؛ مانع اتحاد جنگی آمریکا و اسراییل
به گزارش اکوایران، حسین مرعشی، فعال سیاسی، تأکید کرد که تا به امروز رزمندگان به خوبیاز کیان کشور دفاع کردهاند، اما اکنون نوبت دستگاه دیپلماسی ماست که به میدان بیاید و با استفاده از استراتژیهای مناسب، ترامپ را به سمت دیپلماسی هدایت کند.
او همچنین بیان کرد که هر اقدام تاکتیکی که بتواند مانع ورود آمریکا به نفع اسرائیل شود، مشابه اقداماتی که در تاریخ برای نجات بشریت انجام شده، ارزشمند است.
مرعشی افزود: هر اشتباه تاکتیکی که باعث شعلهورتر شدن آتش جنگ شود، قطعاً به عنوان یک سوء تدبیر در تاریخ بشریت ثبت خواهد شد.
نسخه کامل در سایت:
حسین مرعشی، فعال سیاسی، در گفتوگو با اکوایران گفت: صحنه جنگ امروز اگرچه به نفع ایران نیست، اما به تعادل نسبی رسیده و حجم آتشباران در یک سطح متوازن قرار گرفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اتحادیه اروپا: بازگشت تحریمهای شورای امنیت علیه ایران امروز بررسی میشود
-
نخستوزیر عراق:ایران تمایل جدی برای توافق با آمریکا دارد/ نتانیاهو به هیچ آتشبسی پایبند نیست/ اشتباه اسد خودداری از دیدار با اردوغان بود
-
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان
-
جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح: توانایی 10 سال جنگیدن را داریم
-
آتشبس در هالهای از ابهام؛ دیپلماسی آخرین امید
-
جزییات 3 آتشسوزی امروز در تهران، تبریز و مشهد
-
علت حریق در محدوده پل روشندلان تهران مشخص شد
-
احتمال توقف دارایی رمزارزی ایرانیها
-
مسکو: آلمان بار دیگر به کشوری خطرناک تبدیل شده است