جزئیات حمله بامدادی اسرائیل به اصفهان/ نشت مواد خطرناک در منطقه نداشتهایم
سایت هستهای اصفهان هم از اهداف حملات صهیونیستها بود که با واکنش پدافند هوایی همراه بود؛ عمده صداهای انفجاری که در این حملات به گوش رسید مربوط به فعالیت پدافند هوایی و البته بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن بود.

به گزارش اکوایران، بنابر اعلام معاون استانداری اصفهان، بامداد امروز ۳۱ خرداد رژیم اسرائیل حملاتی به چند نقطه استان اصفهان داشت.
اکبر صالحی، معاون استانداری اصفهان، گفت: سحرگاه و بامداد امروز ۳۱ خرداد رژیم صهیونیستی تجاوزهایی در برخی مناطق در شهرستانهای لنجان، مبارکه، شهرضا و شهرستان اصفهان داشت.
به گزارش مهر، صالحی افزود: براساس گزارشهای واصله این تجاوزها تا این لحظه تلفات جانی نداشته است.
معاون استانداری اصفهان تصریح کرد: سایت هستهای اصفهان هم از اهداف حملات صهیونیستها بود که با واکنش پدافند هوایی همراه بود؛ عمده صداهای انفجاری که در این حملات به گوش رسید مربوط به فعالیت پدافند هوایی و البته بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن بود.
او تأکید کرد: به مردم اطمینان میدهیم هیچگونه نشت مواد خطرناک در منطقه نداشتهایم و جای نگرانی وجود ندارد. در این گونه موارد مردم برای عملیات امدادرسانی و مدیریت بحران اطراف محلهای حادثه تجمع نکنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
روایت رسمی از حادثه خمین / شمار جانباختگان 4 نفر اعلام شد
-
سخنگوی وزارت کشور سوریه: همه نیروهای عشایر از سویدا خارج شدند
-
نحوه شهادت سردار حاجیزاده و سردار شادمانی از زبان یک مقام امنیتی
-
تهران چهارشنبه تعطیل است
-
حفاظت از یوز یعنی حفاظت از فلات مرکزی ایران
-
پشت پرده واکنش متفاوت علیاف نسبت به جنگ ۱۲ روزه
-
واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز
-
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی نزولی شد
-
۵ مصدوم در انفجار خیابان باهنر رشت؛ حال ۳ نفر وخیم است