نیمسکه نایاب شد
قیمتها در بازار مثل دیروز بود به جز درهم/ سکه فردایی در کانال ۱۵ میلیون است، سکه نقدی در ۱۴ میلیون/ کف هرات حمایت شد/ کدام قیمت برای معاملهگران دلار تعیین کننده است؟
دلار هرات امروز در ۳۲ هزار و ۱۰۰ تومان باز شد و در لحظاتی از معاملات، این بازار به اجاره رفت. اجاره به حالتی میگویند که نرخ نقدی از فردایی بالاتر است. در ادامه دلار هرات نزولی شد و تا کف حمایتی ۳۱ هزار و ۹۰۰ هم رفت و از آنجا حمایت شد. دلار تهران امروز همراه با هرات کاهشی شد و تا کف ۳۲ هزار تومان نزول داشت و در ادامه به نرخ دیروز یعنی ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید. با این حساب تمامی نرخها همان نرخ دیروز بودند به جر درهم.
یک اتفاق عجیب بازار امروز، در معاملات نیم سکه رخ داد. به گفته متقاضیان نیم سکه، امروز در بازار نیم سکه نایاب شد. دلیل نایاب شدن هم به این برمیگردد که اولا سکه قطعات کوچیکتر متقاضی بیشتری دارد و دوم اینکه در شرایط کنونی فروشنده در بازار نیست.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۱۸ مهر ۱۴۰۱ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه تلآویو برای نزدیک شدن به مرزهای ایران؛ پشت پرده خیز علیاف برای پیوستن به کمپ بیبی
-
سقوط مشاور امنیت ملی که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود/ ترامپ اصلا به شورای امنیت ملی نیاز دارد؟
-
وزارت خارجه ایران بیانیه صادر کرد؛ دلیل تردید ایران درباره مذاکرات اعلام شد
-
شدیدترین حمله هوایی اسرائیل به سوریه+ فیلم
-
تغییر مدیریت در متروی تهران/زاکانی حکم جدید زد
-
تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن
-
طرح متفاوت ترامپ برای توافق؛ پشت پرده تغییر لحن چشمگیر تهران و واشنگتن در مورد مذاکرات
-
آخرین جزئیات از تعداد کشته شدگان انفجار بندر شهید رجایی
-
موضع آیتالله علم الهدی درباره جشنواره کوچه: عناصری در برگزاری جشنواره کوچه لاابالیگری کردند