اکوایران: دلار نتوانست وارد کانال بالاتر شود و پشت مرز 36 هزار تومان باقی ماند. در مقابل، بازیگران کاهشی نیز نتوانستند اسکناس آمریکایی را به زیر حمایت حساس 35 هزار و 200 تومان هدایت کنند. به این ترتیب می‌توان گفت که بازار روز سه‌شنبه در یک وضعیت تعادل موقت در دامنه‌ای مشخص قرار داشت و معامله‌گران افزایشی و کاهشی نمی‌توانستند قدرت خود را به رخ دیگری بکشند.

به گزارش اکوایران، به نظر می‌رسد بازیگران افزایشی و بازارساز در حال زورآزمایی در مرز حساس 36 هزار تومان هستند. در صورتی که دلار در کانال 35 هزار تومان باقی بماند، می‌توان از مقاومت سنگین ارزی بازارساز سخن گفت.

برای اینکه دلار به کانال 34 هزار تومانی برگردد، از نگاه برخی فعالان نیاز است که شرایط اخبار سیاسی تغییر کند. برخی فعالان باور دارند ریسک‌های سیاسی - اقتصادی کنونی موجب شده است که بازیگران احتیاطی برای حفاظت از سرمایه در موقعیت خرید سکه و دلار قرار بگیرند و هر دو دارایی را در معرض صعود قرار دهند.

به نظر می‌رسد سقوط سنگین شاخص کل بازار سهام در نیمه دوم سال 99 و شرایط نااطمینانی در این بازار، یکی از عواملی بوده که معامله‌گران محتاط را به‌جای خرید سهم، به سوی بازارهای ارز و سکه هدایت کرده است.

اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، احتمال دارد دلار در بازه 35 هزار و 200 تا 36 هزار تومان به نوسانات خود ادامه دهد. خروج از این بازه، برای بازیگران اسکناس آمریکایی معنادار خواهد بود.