قیمت دلار بالا رفت اما با سکه و طلا پایین آمد/ تتر وارد کانال ۵۴ شد/ بازار ارز سلیمانیه بالاخره به وضع سابق برگشت/ چرا قیمت دلار روز دوشنبه از سقف به عقب برگشت؟

قیمت دلار در سه روز چهار کانال بالا رفت. شنبه وارد کانال 50 هزار تومان شد، یکشنبه 51 و 52 را درنوردید و در روز دوشنبه کانال 53 هزار تومان.

قیمت دلار هرات 52 هزار و 650 تومان شروع به کار کرد و با افزایش وارد کانال 53 هزار تومان شد و تا مرز مقاومت 53 هزار و 500 تومان بالا رفت ولی در شکستنش ناکام ماند. در نهایت بازار ارز هرات در 53 هزار و 300 تا 400 تومان بسته شد. بازار طلا و سکه اولین بازارهایی بودند که شروع به تخلیه اشباع کردند و بعد از آن دلار در پشت خط رفته رفته کانال 53 را از دست داد.

نکته بازار دوشنبه یک خبر از وضعیت بورس و واحد ارز اسرائیل بود که به بازار مخابره شد. طبق این خبر هم بورس اسرائیل ریزش داشت و هم واحد پولی این کشور نسبت به دلار به پایین‌ترین رقم در 8 سال گذشته رسیده است. معامله‌گران می‌گفتند در اسرائیل هم مزه نوسان و ریزش بورس چشیده شد.

جزییات بازار ارز و سکه امروز 17 مهر 1402 را در «کف بازار» ببینید.