آینده بازار طلا و ارز از نگاه تحلیلگران
بازار درهم امروز ساکت بود، هیجان بازارها پس از سقفزنی تخلیه شد، تحلیلگران درباره آینده بازار چه میگویند؟
بازار ارز و سکه بعد از نوسان ابتدای هفته و سقفزنی، در دومین روز هفته به سمت نرول پیش رفت و هیجان روز شنبه را تخلیه کرد؛ قیمت دلار و سکه یک کانال عقب نشستند. به عقیده معاملهگران اخبار تنش در منطقه مهمترین فاند این روزهای بازار است و اگر به سمت تشدید برود قیمتها میتوانند دوباره نوسانی دنبال شوند، اما اگر از سطح تنش در منطقه کاسته شود، راه صعود بازار بسته خواهد شد.
قیمت دلار هرات که در معاملات پشت خطی شنبه با کاهش به کف 61 هزار تومان رسیده بود روز یکشنبه را در همین نرخ بازگشایی کرد و به سمت نزول رفت. قیمت دلار هرات در ابتدا کانال 61 هزار تومان را از دست داد و با کاهش در 60 هزار و 300 تومان به کار خودش پایان داد. قیمت دلار هرات نسبت به روز شنبه کاهش بیش از هزار تومانی داشت. البته در معاملات پشت خطی قیمت دلار هرات با اخبار شدت تنش بین اسرائیل و یمن، از مرزهای پایینی حمایت شد و به سمت میانه کانال 60 هزار تومان حرکت کرد.
قیمت درهم امارات یکشنبه را با گپ منفی 110 تومانی در 16 هزار و 790 تومان شروع به کار کرد و از ابتدا بر مدار نزول بود. قیمت درهم در نهایت در 16 هزار و 550 تومان و زودتر از روزهای قبل به کار خود پایان داد.
قیمت درهم نسبت به آخرین نرخ روز گذشته کاهش 350 تومانی داشت. با این حال همچنان حباب دلاری درهم نزدیک به 500 تومان برآورد میشود که حاکی از شکاف بین تهران و دبی است. معاملهگران دبی مدعی بودند بازار درهم در روز یکشنبه ساکت دنبال شد و فقط نرخ رد و بدل میشد.
قیمت دلار در تهران در روز یکشنبه علاوه بر اینکه زیر برابری درهم در معامله بود نسبت به هرات هم در نرخهای پایینتری معامله شد. قیمت دلار تهران در 60 هزار و 850 تومان و در زیر هرات بازگشایی کرد و با کاهش تا 60 هزار و 300 تومان پایین آمد. شکاف برابری درهم و دلار تهران در یک هفته گذشته بالای 500 تومان برآورد میشود که معاملهگران در این باره معتقدند اثر مداخله اسکناسی دلار در تهران است.
بازار طلا و سکه هم در روز یکشنبه از بازار ارز سیگنال کاهش گرفت و نزولی شد، البته حباب بالای بازار طلا و سکه در روز شنبه هم سیگنال کاهش این بازار را داده بود. قیمت طلای آبشده روز یکشنبه را در 17 میلیون و 354 هزار تومان آغاز کرد و با کاهش بازار ارز به سمت نزول رفت. قیمت طلای آبشده در ادامه با کاهش دو پلهای، در 17 میلیون و 128 هزار تومان بسته شد. حباب طلای آبشده همچنان در روز یکشنبه در سطح دو درصد بود.
قیمت سکه روز یکشنبه را با گپ منفی 300 هزار تومانی در 47 میلیون و 300 هزار تومان شروع کرد و از همان ابتدا این کانال را از دست داد. قیمت سکه تا 46 میلیون و 300 هزار تومان پایین رفت و از این نقطه با حمیات 100 هزار تومانی برگشت. حباب سکه هم در روز یکشنبه با کاهش همراه شد و به 18 درصد رسید.
تحلیلگران تصور میکنند با وجود ریسکهای سیاسی در منطقه، بازار ارز و سکه ریزش آنچنانی نخواهد داشت. محدوده حمایتی طلای آبشده در کف کانال 17 میلیون تا 17 میلیون و 100 هزار تومان است که تا زمان حفظ این محدوده میتواند به سمت بالا حرکت کند. اما اگر طلای آبشده این ناحیه را از دست بدهد میتواند تا میانه کانال 16 میلیون پایین برود. البته اگر سایه ریسکهای سیاسی از سر بازار کم شود و فاند مذاکرات به بازار برسد قیمتها میتوانند به سمت نزول بیشتر پیش بروند. از منظر گروهی از معاملهگران، بازار در روزهای آینده با نوسان دنبال خواهد شد تا تعیین تکلیف شود. در روز دوشنبه با بازگشایی بازارهای جهانی قیمت انس هم به معادلات معاملهگران اضافه خواهد شد. در بازارهای جهانی این هفته و بازار طلا، داده اشتغال آمریکا، اثرگذارترین دیتا خواهد بود، اگر داده منتشر شده سیگنال بیشتر شدن بیکاری در آمریکا را نشان دهد راه رشد طلا بسته میشود.
صحبتهای پزشکیان درمورد تنشهای منطقه مورد توجه بازار قرار گرفت. رئیس جمهور گفته ادعای آمریکا و کشورهای اروپایی مبنی بر دستیابی به توافق آتش بس، در صورت اجتناب ایران از پاسخگویی به ترور شهید هانیه در تهران کذب بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اطلاعاتی که در مورد ترور سیدحسن نصرالله نمیدانید
-
حمایت حزبالله از آتشبس/ لبنانیها به دیپلماسی غربیها امیدوار شدند
-
هشدار کرملین نسبت به حمله به تاسیسات هستهای ایران/ مسکو: برنامه اتمی ایران تحت کنترل است
-
تهران بر سر چهارراه استراتژیک؛ سیگنال هستهای عملیات اول اکتبر؟
-
روایت شبهای مسافرکشهای خانهبهدوش
-
قیمت دنا ۱۰ رقمی شد
-
بحران کمبود حسابداران و چالشهای پیش روی صنعت حسابداری
-
پسلرزه خطونشان اتمی پوتین؛ رزمایش هستهای ناتو کلید میخورد
-
رویترز؛ درخواست مهم خلیج فارس از آمریکا در مورد اقدام احتمالی تلآویو علیه تهران/ نفت در خطر است؟/ بزرگترین بازندگان فرامنطقهای جنگ تمام عیار خاورمیانه