به گزارش اکوایران، بازار ارز به روند لاکپشتی خودش ادامه داد و در قیمت دلار شاهد اعداد جدید بودیم. قیمت دلار طی چهار روز معاملاتی در این هفته افزایش 1200 تومانی داشته که نشان می‌دهد به طور متوسط قیمت دلار در هر روز 300 تومان بالا آمده است. به عقیده معامله‌گران در کنار اخبار تحولات منطقه و ژئوپلتیک، لنگر نوسان قیمت دلار از سمت درهم است. آن‌ها با استناد به این گزاره معتقدند فشار تقاضا برای تسویه سال نوی میلادی برای شرکت‌ها موجب نوسان بازار شده است. قیمت درهم بعد از عبور از مرز مقاومت 19 هزار و 800 تومان در روز یکشنبه، در روز چهارشنبه تا مرز کانال 20 هزار تومان بالا رفت ولی در ورود به آن ناکام بود.

البته کلیدواژه مهم برای بازار در این روزها ناترازی است. تقریبا هر روز یکی از مقامات درباره ناترازی صحبت می‌کند و در روز چهارشنبه نوبت به رئیس سازمان بورس رسید. حجت الله صیدی در آیین گشایش بازار گواهی صرفه‌جویی برق گفته مدتیست که کلیدواژه اقتصاد ایران ناترازی است.

در بازار طلا و سکه شرایط مثل روز دوشنبه بود و با توجه به رشد همزمان دو متغیر بنیادی طلا و سکه، قیمت بازار با این که رشد داشت اما از حبابش کاسته شد. قیمت انس طلا در روز سه‌شنبه همچنان گارد صعود داشت و تا 2690 دلار بالا رفت ولی در ادامه عقب‌نشینی کرد، با این حال نسبت به نرخ بسته شده روز دوشنبه بالاتر معامله شد.

در بازار سه‌شنبه قیمت دلار هرات در 72 هزار و 300 تومان شروع به کار کرد و در نیمه اول با گپ منفی قیمت درهم تا پله اول کانال 72 هزار تومان پایین آمد. در ادامه با نوسان قیمت درهم، قیمت دلار هرات تا 72 هزار و 450 تومان هم بالا رفت و در نهایت در 72 هزار و 200 تومان بسته شد. با پیشروی قیمت دلار هرات در کانال 72 هزار تومان تحلیلگران فنی معتقدند نرخ به مرز تصمیم‌گیری نزدیک شده و بستگی دارد که بالای 72 هزار و 600 تومان تثبیت می‌دهد یا خیر. اگر قیمت دلار در بالای این مرز تثبیت بدهد قیمت دلار وارد کانال جدید خواهد شد.

قیمت دلار تهران در بالای میانه کانال 72 هزار تومان بازگشایی کرد و نوسانی دنبال شد. قیمت دلار تهران در نیمه دوم با نوسان قیمت درهم تا 72 هزار و 800 تومان بالا رفت.

این در حالی بود که خبرگزاری فارس نوشته طبق بررسی میدانی از بازار ارز فردوسی دلار آزاد 71 هزار و 750 تومان قیمت‌گذاری شده است. در ادامه این گزارش اشاره شده که قیمت دلار در کانال‌های تلگرامی 72 هزار و 250 تومان نرخ‌گذاری شد. قیمت تتر هم نوسانی دنبال شد و در روز سه‌شنبه تا مرز کانال 74 هزار تومان افزایش داشت.

قیمت درهم امارات با گپ منفی 20 تومانی در 19 هزار و 860 تومان بازگشایی کرد و در حوالی ساعت 14 تا 20 هزار تومان بالا رفت. در ادامه قیمت درهم از این نرخ برگشت خورد و با کاهش در 19 هزار و 940 تومان به کار خودش پایان داد. حباب دلاری درهم در روز سه‌شنبه 429 تومان برآورد شده است. با رفتار نرخ درهم در بازار سه‌شنبه اولین مرز مقاومت بازار 20,000 هزار تومان است.

قیمت سکه با گپ مثبت 100 هزار تومانی در 52 میلیون و 500 هزار تومان بازگشایی کرد و در همین نرخ هم ثابت ماند و روز را به پایان رساند. با این ثبات، حباب سکه به 14 درصد رسید که کف حباب در سال 1403 محسوب می‌شود. تحلیلگران فنی در بازار معتقدند مرز 53 میلیون سکه برای تمامی بازارها مهم است و برای همین بازار سکه در روز سه‌شنبه محتاطانه عمل کرد.

قیمت طلای آبشده روز سه‌شنبه را در 20 میلیون و 419 هزار تومان بازگشایی کرد و یک پله بالا افتاد. قیمت طلای آبشده در نهایت در 20 میلیون و 532 هزار تومان بسته شد. با رسیدن قیمت طلای آبشده به سقف مقاومتی و تاریخی برخی از فعالان این بازار از خرید خودشان خروج زدند و فروشنده شدند. حباب طلای آبشده هم با کاهش به 176 هزار تومان رسید.

نکته بازار اولین روز کاری قرارداد آتی گواهی سپرده نقره تحویل 1403 بود که حوالی 100 هزار تومان معامله شد. نرخ نقدی نقره در بازار سه‌شنبه 80 هزار تومان بود.