پیشبینی جدید معاون رئیسجمهوری؛ نرخ ارز به سمت کاهشیشدن میرود
معاون اجرایی رئیسجمهوری با اشاره به تنشهای ارزی بازار گفت: به نظر میآید با توجه به برنامهریزیهایی که صورت گرفته نرخ ارز به سمت کاهشیشدن میرود.
به گزارش اکوایران، نوسانات قیمت دلار طی هفتههای گذشته شدت گرفت و این ارز را به نرخ 81 هزار تومان هم کشاند. در سوی دیگر اما، همزمان با حذف دلار نیما و روی کار آمدن دلار توافقی، دلار رسمی را نیز به 64 هزار تومان رساند.
افزایش قیمت دلار واکنشهای فراوانی را در پی داشت و در این میان زمزمههای استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر صمت نیز به گوش میرسد.
نماینده مجلس گفت: بارها به وزیر اقتصاد تذکر دادیم , از ایشان سوال کردیم؛ اما اثر نکرد. لذا چارهای نداشتیم تنها راه باقیمانده استیضاح وزیر است.
محمد جعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیسجمهوری، با اشاره تنشهای ارزی بازار گفت: ما در بانک مرکزی یک بازار ارز مبادلهای ایجاد کردهایم؛ یعنی صادر کننده که ارز دارد میآورد و در این بازار عرضه میکند.
او افزود: کسانی که نیاز به ارز قانونی دارند و کارخانهدار هستند صنایع هستند و جزو تجار هستند در آنجا با یکدیگر ارز را بدون مداخله مبادله میکنند.
قائم پناه عنوان کرد: خب این یک بازار متعادلی است که کمک میکند به جلوگیری از رانت و رانتهای ۱۰۰۰ میلیاردی را از بین میبرد و ثبات را برای تولید کننده فراهم میکند. در این مبادله تولیدات صادرات و واردات کشور بر مبنای این ارز صورت میگیرد.
قائم پناه با اشاره به تنشهای ارزی بازار گفت: یکی از جنگهای ترکیبی ما جنگ اقتصادی ماست و هم معاندین و کسانی که دشمن ایران هستند به این تنشهای ارزی دامن زدهاند. به نظر میآید با توجه به برنامهریزیهایی که صورت گرفته است، قیمت ارز به سمت کاهشیشدن میرود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تذکر غیرمتمندانه مهدی کوچکزاده + پاسخ قالیباف
-
بزرگترین رزمایش نظامی ایران در دهههای اخیر؛ سیگنالی برای ترامپ و تلآویو یا متحدان؟
-
قیمت مسکن در مکران؛ هزینه خانه دار شدن در رقیب تهران
-
اسماعیل بقایی: مذکرات ایران و اروپا امروز و فردا در جریان است/ درباره مذاکره با آمریکا تصمیم میگیریم
-
واکنشها به اظهارات کوچکزاده؛ روزگار طوری چرخید که تو روی آن صندلی نشستی
-
گرمخانههای ویژه ترنسها نیاز به آمادهسازی خاص دارد
-
افزایش قیمت روغن نباتی همزمان با خروج صافولا از بازار ایران
-
بیپولی دولت به داروخانهها رسید
-
بازار سرمایه در دو راهی بیاعتمادی و اصلاح