یک عضو شورای شهر تهران مطرح کرد
این پیمانکاران درلیست سیاه شهرداری قرار بگیرند/ بام لند در لیست ناایمن ها
اکوایران :رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران، ضمن تأکید بر ضرورت تسهیل فرایند دریافت پایان کار ساختمانهای بلند مرتبه منطقه 22، با اشاره به اینکه برخی فعالیت های شهرداری در شهر تهران توسط پیمانکاران انجام می شود؛ گفت: ضرورت رعایت HSE در شهر تهران به حدی است که پیمانکاران متخلف این حوزه، باید در لیست سیاه قرار گیرند.
مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران، در شصت و ششمین جلسه کمیته ایمنی شورای شهر که به منظور دستیابی به شهرِ ایمن، در منطقه ۲۲ شهرداری تهران برگزار شد؛ اظهار داشت: این منطقه دارای 2 ساختمان با وضعیت بحرانی، ۱۱۸ ساختمان پر خطر و ۱۲۵۳ میان خطر است.
وی از مجتمع اداری-تجاری طوبی و مجموعه باملند به عنوان ۲ ساختمان ناایمن این منطقه نام برد و افزود: مالک باملند، شهرداری تهران است و در حال حاضر در حال ایمن سازی است که تا کنون ۳۰ درصد ایمن سازی را انجام داده است. مجتمع اداری- تجاری طوبی نیز با اقداماتی که انجام داده؛ به زودی از لیست ناایمن خارج شده و منطقه ۲۲ از نظر داشتن ساختمان بحرانی، به صفر می رسد.
به گفته وی، این منطقه دارای ۴۳ گود پرخطر، از جمله گودهای آیرانا و گود شهر طلا است که با ایمن سازی این گودها مخاطرات کاهش خواهد یافت.
بابایی با اشاره به موضوع دریافت پایان کار ساختمان های این منطقه، یادآور شد اغلب ساختمان های بلند مرتبه این منطقه هنوز موفق به دریافت پایان کار نشده اند؛ بنابراین اطلاعاتی از میزان ایمنی این ساختمانها در دست نیست.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران تأکید کرد: برای صدور مجوز پایان کار، جلساتی با معاونت شهرسازی برگزار شود تا فرایند صدور پایان کار، تسهیل گردد.
وی همچنین با تأکید بر ضرورت ایجاد سامانه هشدار در هنگام وقوع سیل و حوادث طبیعی، اظهار داشت: از پتانسیل مدارس و مساجد برای سرعت در ارائه هشدار ها یه شهروندان در محلات استفاده شود.
بابایی با بیان اینکه در این منطقه بافت فرسوده وجود ندارد؛ خاطرنشان کرد: نظارت بر ساخت و سازهای در حال احداث در این منطقه ضروری است تا از ایجاد بافتهای ناکارآمد و نا ایمن جلوگیری شود.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت: تخلفات پیمانکاران در حوزه HSE باید پیگیری شود.
وی افزود: از آنجا که اهم فعالیت های شهرداری از سوی پیمانکاران انجام می شود؛ باید پیمانکاران متخلف در حوزه HSE در لیست سیاه واگذاری فعالیتها قرار گیرند.
بابایی با اشاره به مصوبه بهبود و توسعه خدمات آتش نشانی، تأکید کرد: بر اساس این مصوبه برخی مسولیت ها به شهرداران ناحیه تفویض شد و شهرداران نواحی باید با عینک ایمنی به موضوعات نواحی نگاه کنند.
وی گفت: تجربه نشان داده که بیشتر حریق های بزرگ تهران در ساختمان هایی اتفاق می افتد که اسامی آنها در لیست سازمان آتش نشانی، وجود دارد. بنابراین شهرداران نواحی نباید فقط به اخطار دادن اکتفا کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ آغاز دوباره مذاکرات هستهای ایران و غرب از روز جمعه در ژنو
-
پیش بینی بورس فردا 5 آذر ماه 1403/ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران کمی بالاتر از سقف اردیبهشت ماه
-
شرق و غرب بار دیگر علیه برنامه هستهای ایران متحد میشوند؟
-
اضافه شدن یک آیتم جدید به قبوض برق
-
آمریکا آس رو کرد؛ 3 تصمیم حیاتی واشنگتن برای سبقت از اروپا/ چرا قاره سبز در بهرهوری از ایالات متحده جا ماند؟
-
بازار مسکن همچنان بی خریدار؛ این فروشندگان تخفیف های طلایی می دهند
-
همسان سازی حقوق بازنشستگان در خوان آخر/ زمان اصلاح احکام مشخص شد
-
پیشبینی قیمت طلا جهانی در هفته آتی: همه خرسها به غار بازگشتند
-
حس بورس به مذاکرات هستهای