مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، در آیین بهره‌برداری از چهار بازار میوه و تره‌بار شهرداری تهران که در قالب یکصد و بیستمین پویش امید و افتخار انجام شد، گفت: در برنامه داریم تا پایان سال جاری اگر مشکلی در تامین زمین به وجود نیاید ۴۰ بازار جدید احداث کنیم. همچنین تعدادی از بازارهای میادین میوه و تره‌بار که بنای آنها فرسودگی دارد در سال جاری نوسازی و بهسازی خواهند شد.

وی افزود: بیش از ۲۵ بازار امسال تخریب و نوسازی خواهد شد و تعدادی بازار نیز بهسازی و ایمن‌سازی آنها محقق خواهد شد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، درخصوص مکان‌یابی بازارهای میوه و تره‌بار جدید گفت: مکان‌یابی‌ها با توجه به نیازی که محلات در سطح مناطق دارند از طریق کمیته مکان‌یابی انجام می‌شود و زمینی که شهرداری‌های مناطق معرفی می‌کنند پس از تایید کمیته مکان‌یابی نسبت به احداث بازار میوه و تره‌بار در آنها اقدام می‌شود.

وی درباره تامین کالاهای اساسی و تنظیم بازار به ویژه اقلام پروتئینی در سطح میادین گفت: با توجه به تفاهمنامه‌ای که میان شهرداری تهران و جهاد کشاورزی منعقد شده مقرر شده که از این پس در مجموعه شهرداری تهران از سوی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران نسبت به تامین کالاهای اساسی به ویژه پروتئین ورود داشته باشیم. به این ترتیب ظرف چند ماه آینده میزان عرضه این اقلام افزایش پیدا می‌کند و تنظیم بازار نیز محقق خواهد شد.

بختیاری زاده تاکید کرد: در حال حاضر نیز در تامین و عرضه گوشت مرغ، گوشت گرم گوساله و تخم‌مرغ هیچ مشکلی نداریم اما در حوزه گوشت گرم گوسفندی مشکلاتی وجود دارد که به زودی حل و فصل خواهد شد. ورود ما به حوزه تامین کالا با همکاری تامین‌کنندگان صورت می‌گیرد.

مسعود نصرتی شهردار منطقه ۲۲ در حاشیه بهره‌برداری از چهار بازار میوه و تره‌بار جدید شهرداری تهران در مناطق ۱۱، ۹، ۶ و ۲۲ شهرداری تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه ۲۲ گفت: با توجه به نوع ساخت‌وسازهای بلندمرتبه‌سازی در این منطقه ما حداکثر نیاز به احداث بازارهای میوه و تره‌بار داریم و در این زمینه پروژه‌هایی تعریف شده است.

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به افق جمعیتی در نظر گرفته شده برای این منطقه تصریح کرد: ‌۶۷۵ هزار نفر جمعیت در این منطقه پیش‌بینی شده که تاکنون ۲۳۰ هزار نفر در منطقه ۲۲ سکونت داشته‌اند و به سرعت این میزان در حال افزایش است و ما نیز نیاز به احداث بازارهای جدید میوه و تره‌بار در محلات منطقه ۲۲ داریم.

نصرتی از معرفی سه زمین جدید برای احداث بازار میوه‌وتره‌بار در منطقه ۲۲ خبر داد و افزود:‌ جانمایی سه زمین انجام شده و هماهنگی‌ها در این زمینه صورت گرفته است. به طوریکه پیش از این ۱۴ بازار میوه و تره‌بار در منطقه ۲۲ افتتاح و به بهربرداری رسید و امروز این تعداد به ۱۵ بازار میوه و تره‌بار رسیده است و این بازارها مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.

وی با اشاره به فاصله منطقه ۲۲ با سایر مناطق همجوار گفت: ۱۹ کیلومتر طول این مسیر با سایر مناطق است و به‌تبع ساکنین منطقه تمایل دارند که خریدهایشان را در منطقه انجام بدهند و توسعه بازارهای میوه و تره‌بار می‌تواند مورد رضایت شهروندان قرار بگیرد.

شهردار منطقه ۲۲ با اشاره به اینکه این منطقه دارای ۱۲ محله و ۶ ناحیه است تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در تمامی محلات و نواحی منطقه ۲۲ بازارهای میوه‌وتره‌بار را راه‌اندازی کنیم.

نصرتی همچنین با اشاره به توسعه نانوایی‌های سنتی در منطقه ۲۲ گفت: در این بخش نیز با اتحایده مربوطه رایزنی شده و مشکلی که در این زمینه وجود دارد تامین برق و گاز است و چنانچه این موارد تامین شود مشکلی در توسعه نانوایی‌های سنتی در منطقه ۲۲ وجود ندارد.

وی همچنین در ارتباط با توسعه حمل و نقل عمومی در منطقه ۲۲ اظهار کرد: در این حوزه برای خطوط ۹، ۱۰ و ۱۱ مترو تهران جلساتی را برگزار کردیم که تامین مالی از طریق شهرداری منطقه ۲۲ انجام شود. در این راستا قراردادها منعقد شده و امیدواریم کار به جمع‌بندی نهایی برسد. در این موضوع قراردادهایی با شرکت چینی مورد نظر برای خطوط ۹، ۱۰ و ۱۱ در منطقه ۲۲ انجام شده است.

 حسین نظری در آیین بهره‌برداری از چهار بازار میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: در حوزه احداث بازارهای میوه و تره‌بار هر تعداد که آماده می‌شود تحویل شهروندان تهرانی می‌دهیم تا روند خدمت‌رسانی سرعت بگیرد. امروز در قالب یکصد و بیستمین پویش امید و افتخار چهار بازار میوه و تره‌بار در مناطق 11، 9، 6 و 22 به بهره‌برداری می‌رسد تا از این پس در روند خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی قرار بگیرند. تا پایان سال جاری نیز 40 بازار میوه و تره‌بار دیگر احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در نقاطی که محیط اجازه می‌دهد این بازارها با معماری ایرانی اسلامی اجرا شود. همچنین کیفیت و توجه به آن را در دستورکار قرار دادیم و شیوه برخورد نیز با مشتریان قطعا بهبود پیدا خواهد کرد. به این ترتیب کیفیت محصولات و تکریم شهروندان در میادین میوه و تره‌بار در دستور کار قرار دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: برای احداث بازارهای میوه و تره‌بار نیازسنجی انجام می‌شود و پس از مشخص شدن زمین مکان مورد نظر از طریق شهرداری منطقه برای احداث میوه و تره‌بار در نظر گرفته می‌شود.

نظری در پاسخ به سوالی درخصوص روند تکمیل رود دره فرحزاد گفت: چند موضوع مهم درخصوص این پروژه وجود دارد. ابتدا باید اعلام کنیم که درحال حاضر موضوع تجمع معتادان متجاهر و انباشت زباله‌ها در این محدوده به طور کامل حل شده اما برخی املاک به صورت معارض در مسیر این پروژه حدود 12 سال بود که وجود داشت اما با تمهیداتی که اندیشیده شد، جلسه‌ای با مالکین گذاشتیم و پرداخت‌ها انجام شد و امیدواریم در شش ماه نخست سال جاری فاز نخست این پروژه به بهره‌برداری برسد.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درخصوص زباله‌سوز شهر تهران نیز گفت: مشاور ذی‌صلاح را گرفته‌ایم و طرح در حال بررسی است. مشاور باید تعیین کند که شرکت چینی صلاحیت کامل دارد یا خیر. البته هنوز به قرارداد نرسیده‌ایم و در مسیر انعقاد قرارداد هستیم.

نظری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به درگذشت خبرنگار حوزه شهری حسین تبریزی اشاره کرد و افزود: زنده‌یاد تبریزی در حوزه شهری خبرنگار فعالی بود که درگذشت وی را به همه خبرنگاران حوزه شهری تسلیت می‌گویم.