در صحن شورای شهر چه گذشت
از درخواست قطعه ویژه اصحاب رسانه در بهشت زهرا تا انحلال غیر قانونی یک سازمان
اکو ایران:در جلسه امروز شورای شهر تهران یک عضو شورای شهر گفت :هفتم آبان معاونت برنامه ریزی شهرداری نامه ای به معاونت مالی ارسال کرد، در این نامه گفته شده بود که موسسه فناوران شهر با سازمان فناوری های نوین عملکرد مشترکی دارد. در ۱۴ آبان نامه ای نیز برای انحلال مؤسسه ارسال شد که به شورا ارائه شود.
مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز از یکی از قهرمانان نوجوان در رشته تنیس تقدیر خواهد شد، اظهار کرد: چهار گزارش حسابرسی نیز در جلسه امروز بررسی میشود.
وی با بیان اینکه هفت ساله شدن شوراها در مجلس اعلام وصول نشده است، خاطرنشان کرد: شورای عالی طرح را تهیه و ارسال کرده و باید تلاش بیشتری صورت بگیرد که اعلام وصول شود. اگر یک فوریت به تصویب برسد در کمیسیونها به ویژه کمیسیون شوراها و امور داخلی بررسی خواهد شد.
چمران تاکید کرد: هنوز جزئیات این طرح مشخص نیست و یک تبصره آن به این اشاره دارد که تمام انتخابهای شورا از جمله شهردار باید تجدید شود. سه ساله بودن دوره آینده بیمعنی است و حق شورای آینده پایمال میشود و انتخابات آینده تنها انتخابات شوراست و هزینه زیادی به کشور تحمیل میکند؛ در حالی که اگر با انتخابات ریاست جمهوری همزمان باشد حضور مردم نیز بیشتر خواهد بود. همزمانی با انتخابات مجلس نیز نظر دیگری است که مطرح شده است.
وی با بیان اینکه طرح توسعه امامزاده یحیی باید در میراث فرهنگی دنبال شود، گفت: این محوطه و اطراف آن یکی از اماکن میراثی است و به تایید میراث فرهنگی نیاز دارد.
رئیس شورای شهر تهران با اعلام اینکه شورا در برنامه چهارم زمان صدور پروانه را دو ماه اعلام کرد، یادآور شد: دلایلی برای طولانی شدن زمان صدور پروانه وجود دارد و باعث شده که کوتاه شدن آن محقق نشود. منظور زمان خالص صدور پروانه است. متاسفانه در ابتدا پلان طراحی را ارائه میدهند و پروانه میگیرند و سپس برای نما اقدام می کنند در حالی که از لحاظ اصول معماری غلط است. این روند در کنار هم قرار میگیرد و فرایند طولانی میشود. ما در برنامه چهارم گفتیم که استعلامها همزمان انجام شود اما هنوز به آنجا که بتوان در مدت کوتاهی پروانه صادر کرد، نرسیدیم.
چمران اضافه کرد: کسی که به دنبال پروانه است میداند که باید ۶ ماه زمان صرف کند که هرچند نباید اینگونه باشد اما این مدت زمان میبرد. کار خوبی که نظام مهندسی انجام داد این بوده که تمام موارد نوبتدهی و انتخاب مهندس سامانهای شده است که البته بسیاری از این موضوع ناراحت شدند.
وی درخصوص تخصیص قطعه ای برای اصحاب رسانه در بهشت زهرا(س)، گفت: اگر قطعهای برای اصحاب رسانه باشد، اصحاب قضاوت، ورزش و ... هم هستند. اگر کسی از اصحاب رسانه از نامآوران باشد، قطعه نامآواران به آنها اختصاص خواهد یافت. نویسندگان زیادی معرفی میشوند اما انتشار تعداد بالای کتاب دلیل نیست و دفن افراد بر اساس قانون صورت میگیرد.
درجلسه امروز علیرضا نادعلی عرض تسلیت به مناسبت درگذشت خبرنگار خبرگزاری ایرنا، اظهار کرد: همه از این حادثه دردناک متأسفیم و باید دانست این حوادث از جنس بانوان و آقایان نیست بلکه برای هر انسانی دردناک است.
وی با پرداختن به درخواست اصحاب رسانه درخصوص تخصیص قطعه ای در بهشت زهرا(س) به اصحاب رسانه افزود: با شرایط خاصی که بهشت زهرا(س) به دلیل محدودیت ها دارد و باعث شده به دنبال ایجاد آرامستان های جدید باشیم، ممکن نیست قطعه ای مخصوص اصحاب رسانه باشد البته که این درخواست اصحاب رسانه درخواست داشتند که قطعه ای برای اصحاب رسانه اختصاص پیدا کند.
احمد صادقی هم با بیان اینکه تذکراتی که اخیراً در مورد حوزه شهرسازی دارم پاسخ داده نشده است، اظهار کرد: سیاست شورای شهر تهران در این دوره شفافیت و دوری از صمیمی گرایی و محاسبات شخصی محور در تعیین عوارض شهرسازی است.
وی افزود: پس از اینکه صدور عوارض به شکل سامانه ای انجام می شود، صدور عوارض فنی به صورت کامل سامانه ای انجام نمی شود و تعیین ضریب پایه، شمول و عدم شمول ضریب عوارض کمیسیون ماده 5 و دیگر موارد متناقض است و بنده در این خصوص سه بار تذکر دادم و قول حل شدن آن در ماه های آتی داده شده است.
صادقی با بیان اینکه شخصی نگری نافی شفافیت و عامل بروز فساد است، یادآور شد: با توجه به مصوبه کمیسیون ماده پنج در خصوص بافت ناپایدار و توقف آن در شورای عالی معماری و شهرسازی، اضافه طبقه برای کل طبقات محسوب شده و این نقض غرض است. از شهردار درخواست می کنیم نسبت به رفع مشکلات، دستورات لازم را صادر کند و گزارش آن را به شورا ارائه دهد.
محمد آخوندی هم در تذکری با بیان این که اینجا به عنوان یکی از تربیون های جمهوری اسلامی، باید صدای امیدواری برای مردم و تأکید بر اصول باشد گفت: با این وجود در همین مسیر باید به این اشاره کرد که در ۲۶۰ روز باقی مانده از عمر شورا، باید تلاش کنیم صدای خدمت به گوش مردم برسد و کمتر صدای اختلاف را از شورا بشنویم. برخی موارد باید در جلسات خصوصی حل و فصل شود و به نفع مردم باشد که البته منافاتی با وظایف نمایندگی ندارد.
آخوندی با بیان اینکه حتی اگر منافع سیاسی و غیرسیاسی مشروع را دنبال می کنیم نباید از تریبون شورا استفاده کنیم و باید به انجام وظایف بپردازیم، یادآور شد: کمیسیون شهرسازی طرحی را در جلسه گذشته ارائه داد و برخی دوستان به برخی دلایل با مطرح شدن این طرح در شورا مخالف بودند اما اصل این موضوع نیازی به مصوبه شورا ندارد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه در نهایت رأی گیری انجام شد، گفت: اینکه از صفحه مانیتور عکس گرفته شود و در برخی کانال های فضای مجازی مخالفان را مخالف شفافیت عنوان کنند، خلاف تقواست. ما تأکید بر ادامه شفافیت و اطلاع رسانی آن به مردم داریم. این مخالفت به معنی مخالفت با شفافیت نیست و نظر کارشناسی است. بنده با رئیس کمیسیون شهرسازی صحبت کردم و نظر ایشان هم همین بود که نظرات مخالف وجود دارد.
وی اضافه کرد: رأی منفی در مواردی با مصالح شهر مردم مخالفت می کند اما در مورد آن صحبتی نکردیم. هر نماینده ای بابت هر رأی باید در پیشگاه مردم و خداوند پاسخگو باشد. منظور بنده با رسانه هایی است که هدف آنها ایجاد اختلاف بین اعضای شوراست و مردم باید توجه کنند که موارد مطرح شده در شورا نظرات کارشناسی است.
علی اصغر قائمی هم در ادامه با بیان اینکه هفتم آبان معاونت برنامه ریزی شهرداری نامه ای به معاونت مالی ارسال کرد، یادآور شد: در این نامه گفته شده بود که موسسه فناوران شهر با سازمان فناوری های نوین عملکرد مشترکی دارد. در ۱۴ آبان نامه ای نیز برای انحلال مؤسسه ارسال شد که به شورا ارائه شود.
قائمی افزود: قرار شد جلسه فوق العاده برای انحلال این موسسه برگزار شود که جای تأمل دارد. خدمات دو دهه اخیر این موسسه ارتباطی به سازمان فناوری های نوین ندارد. ما در اساسنامه این سازمان اشاره کردیم که در حوزه خدمات الکترونیک و فناوری نباید ورود کند و از سویی دیگر هیچ تمهیدی برای اینکه پس از تعطیلی این موسسه تکلیف بیش از ۱۰۰ دفتر خدمات الکترونیک چه می شود، اندیشیده نشده است.
وی ادامه داد: اینکه سهام این موسسه متعلق به یکی از واحدهای شهرداری است و نیاز به طرح در شورا برای انحلال ندارد، پس چرا گزارش حسابرسی آن در شورا بررسی می شود؟ اگر قرار است موسسه به هر دلیلی منحل شود باید فرایند آن طی شود و پس از مطرح شدن در شورا، اگر تصمیم درستی بود عملیاتی شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
چراغ سبز آملی لاریجانی برای FATF؟
-
آغاز مذاکرات هستهای در تهران/ گروسی: امکان توافق محکم با ایران وجود دارد
-
نامزد جنجالی ترامپ برای دادستانی؛ انتقام بزرگ در راه است؟
-
سرانجام مساله حضور افغانها در ایران
-
واکنش دستیار رئیس جمهور به خودکشی کیانوش سنجری
-
وعده همتی برای نرخ ارز
-
تفاوتهای ترامپ 2025 با ترامپ 2016 برای ایران
-
حمله موشکی به نزدیکی محل جلسه لاریجانی و مقامات سوری/ علی لاریجانی در سلامت کامل است
-
وزیر صمت مرخص شد