فرسودگی شبکه آب و فاضلاب، تهدید قدیمی بافت شهری تهران
فروریزش امامزاده اسماعیل در محدوده منطقه 2 شهرداری تهران که هفته گذشته رخ داد، بار دیگر مساله فرسودگی تجهیزات آب و فاضلاب در کشور را به تیتر یک رسانهها تبدیل کرد. اتفاقی که آسیب جانی در پی نداشت اما باعث شد تا خانههای اطراف محل حادثه تخلیه شوند.
هرچند که متهمان این پدیده عناوین مختلفی داشتند اما کارشناسان یکی از مظنونین جدی را فرسودگی شبکه توزیع آب و فاضلاب دانستند. شبکه توزیع آب در کشور چه وضعیتی دارد؟ آیا فرسودگی گریبان همه شهرها و روستاها را گرفته است؟
علی سیدزاده، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدر رفت آب شرکت مهندسی آبفای کشور معتقد است که فرسودگی شبکه توزیع به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از این عوامل به فرآیند تولید لولهها و نظارت در ساخت و قرارگیری آنها باز میگردد. او در گفتوگو با «اکوایران» توضیح میدهد که متوسط عمر مفید لولهها در ایران ۲۵ سال است که البته برخی از آنها بسیار کمتر و بسیار بیشتر از این عدد هم عمر کردهاند. او همچنین به این پرسش پاسخ داد که سد راه نوسازی و بهسازی سیستم توزیع شبکه آب و فاضلاب شهری کشور چیست.
فرسودگی شبکه توزیع به گواه او باعث هدررفت آب هم میشود، هدررفتی ۱۵ درصدی که به گفته او از دهه هفتاد تاکنون کاهش داشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سقوط اسد و تحول بزرگ در سیاست ایران؛ تهران ابزارهای بازدارندگی شدیدتر رو میکند؟
-
آغوش باز ترامپ به روی شورشیها؟ اردوغان نیابتی تلآویو در سوریه شد؟
-
خاورمیانه در آستانه تغییر بزرگ موازنه قدرت؛ رونمایی از برندگان و بازندگان سقوط اسد
-
ورق در سوریه بر میگردد؟
-
اولین سخنرانی جولانی پس سقوط اسد: این پیروزی فصل جدیدی را در تاریخ منطقه رقم خواهد زد
-
دمشق سقوط کرد؛ اسد رفت/ جزئیات تازه از وضعیت سوریه+ فیلم
-
سیگنالی که رهبر شورشی برای تهران و ترامپ فرستاد؛ جولانی راه بقا در سوریه را میداند؟
-
جایگزین پژو 206 بالاخره به بازار می آید
-
گرگ و میش شام؛ مهر پایان بر حکومت اسد/ اولین پلن دیپلماتیک اپوزیسیون سوریه رو شد