در گفت و گو با اکوایران مطرح شد
پشت پرده انحلال تازه در شهرداری تهران؛پای داماد زاکانی در میان است ؟
اکوایران :علی اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران معتقد است که سازمان فن آوری های نوین هنوز هویتی ندارد و هیچ ماموریتی هم نتوانستند برای آن تعریف کنند و بیشتر به دنبال این هستند که برای دوستان داماد آقای زاکانی فرصت کار و شغل ایجاد کنند.
به گزارش اکوایران :هفته گذشته،موضوع انحلال مؤسسه فناوران شهر تهران در کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهرتهران مورد بررسی قرارگرفت،براساس خبر منتشر شده این موضوع در دو بخش مورد بحث قرار گرفته و باتوجه به اینکه اساسنامه مؤسسه فناوران شهر توسط شورای شهر تصویب نشده و در ماده ۲۰ آن اشاره شده که انحلال شرکت با نظر مجمع شرکت انجام میشود؛ تصمیم برای انحلال یا ادامه کار برعهده شرکت خواهد بود.
دراین خبر تاکید شده بود با توجه براهمیت وظایف و مأموریتهای این مؤسسه، مقرر شد ابتدا اقدامات لازم برای انتقال مأموریتهای این مؤسسه به سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران انجام شود تا خللی در انجام وظایف صورت نگیرد.
این درحالی بود که مدتی پیش علی اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران نسبت به انحلال پنهانی این شرکت هشدار داده و خواستار بررسی آن در صحن علنی شورای شهر تهران شده بود.
این عضو شورای شهر تهران گفته بود: هفتم آبان معاونت برنامهریزی شهرداری نامهای به معاونت مالی ارسال کرد، در این نامه گفته شده بود که مؤسسه فناوران شهر با سازمان فناوریهای نوین عملکرد مشترکی دارد. در ۱۴ آبان نامهای نیز برای انحلال مؤسسه ارسال شد که به شورا ارائه شود. قرار شد جلسه فوقالعاده برای انحلال این مؤسسه برگزار شود که جای تأمل دارد. خدمات دو دهه اخیر این مؤسسه ارتباطی به سازمان فناوریهای نوین ندارد. ما در اساسنامه این سازمان اشاره کردیم که در حوزه خدمات الکترونیک و فناوری نباید ورود کند و از سویی دیگر هیچ تمهیدی برای اینکه پس از تعطیلی این مؤسسه تکلیف بیش از ۱۰۰ دفتر خدمات الکترونیک چه میشود، اندیشیده نشده است.
قائمی تأکید کرده بود: اینکه سهام این مؤسسه متعلق به یکی از واحدهای شهرداری است و نیاز به طرح در شورا برای انحلال ندارد، پس چرا گزارش حسابرسی آن در شورا بررسی میشود؟ اگر قرار است مؤسسه به هر دلیلی منحل شود باید فرایند آن طی شود و پس از مطرح شدن در شورا، اگر تصمیم درستی بود عملیاتی شود.
اما با وجود هشدارهای این عضو شورای شهر تهران برای قانونی کردن سازمان فنآوریهای نوین روند انحلال مؤسسه فناوران شهر تهران با شتاب دنبال میشود. علی اصغر قائمی درخصوص این شتاب در سال پایانی مدیریت شهری ششم برای ایجاد سازمان فنآوریهای نوین به اکوایران می گوید: دلیل این کارهای عجولانه و ناپخته را باید از همانهایی که آن را انجام میدهند بپرسید. من از همان ابتدا مخالفت کردم و تذکری هم که در صحن دادم بر همین اساس بود که این کار انجام نشود، مجموعهای که بیش از ۱۰ سال فعالیت میکند و رتق وفتق بخشی از امور که مستقیماً با مردم سرو کار دارد را بر عهده گرفته را برهم نزنید تا ِدهِ دیگری را آباد کنید. آن دِهشان هم سازمان فنآوریهای نوین است که هنوز هویتی ندارد و هیچ ماموریتی هم نتوانستند برای آن تعریف کنند و بیشتر به دنبال این هستند که برای دوستان داماد آقای زاکانی فرصت کار و شغل ایجاد کنند. بنابراین من با اصل این کار برای حفاظت از منافع کارکنان آن مجموعه و منافع مردم مخالف هستم.
این عضو شورای شهر تهران تأکید میکند:در اساسنامه آن مؤسسه صاحبان سهام میتوانند در خصوص انحلال آن تصمیمگیری کنند ولی من از منظر قانونی بودن و غیر قانونی بودن این تذکر را ندادم بلکه براساس این که این کار به مصلحت شهر و شهرداری هست یا نه این مخالفت را مطرح کردم که آقایان متوجه این موضوع نیستند.
قائمی درخصوص جلسه کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص انحلال مؤسسه فناوران شهرهم میگوید: در آن جلسه من حضور داشتم و نکاتی را مطرح کردم که قرار شد بررسی دقیقتری انجام شود، نه این که این انحلال حتماً باید به شورا بیاید یا نیاید، قانونی هست یا غیر قانونی، بلکه مصالح و منافع شهر و شهرداری در نظر گرفته شود. اگربررسی انحلال این مؤسسه به شورا آورده نشود و شهرداری اقدام به انحلال کند شورا نیز به موضوع ورود میکند که این کار قانونی بوده یا خلاف قانون ؟وپیگیریهای بعدی را انجام خواهد داد.البته این انحلال بدون اطلاع شورا در حال انجام بود که ما متوجه شدیم و تذکر دادیم و پروسه طی شده کمی طولانیتر شده است.
قائمی در پاسخ به این پرسش که احتمال دارد اتفاقی که برای شرکت یادمان سازه افتاد یعنی تمام مسئولیتهای آن واگذار شد و عملاً فعالیت این شرکت متوقف شد و بعد پیشنهاد انحلال آن مطرح شد برای مؤسسه فنآوران شهر هم تکرار شود هم میگوید: دقیقاً همین سناریو دنبال میشود و میخواهند تکالیف این شرکت به سازمان فاوا منتقل شود در حالی که فاوا هزار و یک گرفتاری دارد و باید بر روی سامانهها و سرویسهای فعالی شهرداری و توسعه آنها تمرکز کند تا خدمات بهتر، فراگیرتر و جامعتری بدهد. اگر قرار باشد روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر مراجعهکننده به سازمان فاوا داشته باشیم که کارکنان آنجا باید فقط پاسخگوی این مسائل باشند. در حال که فاوا باید کارهای بنیادی و اساسی خود را انجام دهد انتقال این مسئولیتها به فاوا آسیب خواهد زد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آخرین بمب خبری ترامپ؛ پاکسازی بزرگ با گزینه ریاست افبیآی کلید میخورد؟
-
ایران خودرو به مالش آتش زد / خودروهایی که روی دست ایران خودرویی ها باد کرد؛ با اقساط بلند مدت فروخته می شوند
-
تغییر بزرگ در قواعد بازی؛ تکرار مدل سوریه برای حزبالله؟
-
قیمت آپارتمان های 35 متری در پایتخت+جدول
-
خطونشان برای تکفیریهای سوری از بغداد؛ متحدان عراقی ناجی اسد میشوند؟
-
افزایش تنشها در شمال سوریه: اسد به اردوغان باخت؟
-
توافق آستانه در آستانه سقوط؛ بازی خطرناک اردوغان در حلب و گزینههای پیش رویِ تهران
-
پیشبینی بورس فردا 12 آذر ماه 1403/ انتخاب اصلاح روند نتیجه معاملات بازار بورس اوراق بهادار تهران
-
بورس از دنده چپ بلند شد/ افت 13 هزار واحدی شاخص کل در نیمه اول بازار