یک عضو شورای شهر تهران پیشنهاد داد
فرهنگ بیرون گذاشتن زباله در ساعت مقرر احیا شود
اکوایران :رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت:ما در گذشته فرهنگی داشتیم که در ساعت مقرر زباله بیرون گذاشته شود. امروز این فرهنگ در شهرداری مشهد احیا شده؛ مخازن زباله جمع آوری شده و شهروندان در یک ساعت مشخص زبالههای خود را بیرون میگذارند. این طرح، موفق بوده است. ما نیز به دنبال احیای این فرهنگ و در حال برنامه ریزی و بررسی بستر های این مهم هستیم.
سید محمد آقامیری، رییس کمیته عمران شورای شهر تهران در نشست مجمع مشورتی و تخصصی محلات شهر تهران که در منطقه ١٠ برگزار شد؛ گفت: تاکنون ٤ مجمع مشورتی در منطقه ١٠ تهران برگزار شده است. گزارشاتی که از سطح منطقه دریافت کردهایم حاکی از آن است که شرایط در این منطقه مللوب است و امور به خوبی پیش میرود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نحوه شکلگیری مجمع مشورتی و تخصصی محلههای شهر تهران اظهار کرد: پس از انحلال شورایاریها، برای فعالیت مجمعهای مشورتی در محلات برنامهریزی شد. این اتفاق نیاز به نظام نامه داشت تا بحثهای نظارتی ذیل این نظام نامه پیشروند.
آقامیری با تأکید بر پیگیری امور عمرانی محلات از سوی اعضای مجمع مشورتی و تخصصی مردم تهران، خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلات عمرانی از سوی اعضای مجمع احصا و پیشرفت پروژهها رصد میشود.
عضو شورای شهر تهران درخصوص تعداد پروژههای عمرانی در سطح شهر تهران اذعان کرد: حجم کار عمرانی چه کوچک مقیاس و چه منطقهای و یا فرامنطقهای در تهران بسیار بالاست و بخش اعظم اعتبارات شهرداری تهران در این حوزه هزینه میشود.
وی با اشاره به اجرای مرحله سوم طرح "من شهردارم" گفت: توجه به خواست، نظر و رای شهروندان و مشارکت فعال آنان در مدیریت شهری به طور قطع نتیجه خوبی در بر خواهد داشت و اجرای پروژه های کوچک محلی در کنار پروژه های بزرگ و فرا منطقه ای می تواند رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.
آقامیری افزود: طرح «من شهردارم» در دو مرحله قبلی موفق بود و امیدواریم با مشارکت هر چه بیشتر شهروندان در مرحله سوم آن شاهد ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بیش از پیش باشیم.
او خاطر نشان ساخت: اعضای هیئت امنا و معتمدین محلات نقش بسزایی در شناسایی اولویت های محلات و در نهایت اجرای پروژه های مورد نظر و خواست شهروندان دارند و با توجه به ارتباط معتمدین با شهروندان پروژه های اولویت دار بهتر و مناسب تر احصا خواهد شد.
آقامیری تهیه پیوست فرهنگی برای پروژهها را یک الزام دانست و بیان کرد: درخواست ما این است که برای پروژههای عمرانی پیوست فرهنگی تهیه و تاثیر پروژهها از منظر فرهنگی نیز بررسی شود.
عضو شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود و در واکنش به موضوع جمع آوری زباله ها گفت: ما در گذشته فرهنگی داشتیم که در ساعت مقرر زباله بیرون گذاشته شود. امروز این فرهنگ در شهرداری مشهد احیا شده؛ مخازن زباله جمع آوری شده و شهروندان در یک ساعت مشخص زبالههای خود را بیرون میگذارند. این طرح، موفق بوده است. ما نیز به دنبال احیای این فرهنگ و در حال برنامه ریزی و بررسی بستر های این مهم هستیم.
آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران همچنین در میز خدمتی که با حضور شهردار منطقه ۱۰، معاونان شهرداری منطقه، رؤسای ادارت ذیربط در منطقه (راهور، اداره برق ، آب و فاضلاب و ..) در مسجد لولاگر برگزار شد؛ در جمع شهروندان منطقه ١٠ گفت: ٢٤ دستگاه و سازمان در حوزه کاهش آلودگی هوا نقش دارند و شهرداری تهران یکی از ایندستگاهها است.
وی افزود: بهمحض تشدید آلودگی هوا، متأسفانه شهرداری تهران مورد خطاب قرار میگیرد. این در حالی است که شهرداری فقط یکی از ارگانهای مسئول در حوزه کاهش آلودگی هوا است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در حوزه معاینه فنی خودروها اظهارکرد: شهروندان تهرانی سالهای گذشته برای دریافت معاینه فنی خودرو ساعتها در صف میماندند اما اکنون ٣٠ مرکز معاینه فنی در تهران دایر است و دیگر خبری از صفهای طولانی نیست.
آقامیری با ارائه آماری از تعداد بوستان های موجود در سطح شهر تهران خاطرنشان کرد: در سطح شهر تهران ٢٢٠٠ بوستان دایر و سرانه فضای سبز نیز در تهران طبق استانداردها است.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر برای آبیاری فضای سبز تهران با مشکل کمبود آب مواجه بودیم؛ اما تلاش کردهایم از طریق جمعآوری پسابها، این مشکل را برطرف کنیم.
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با تأکید بر لزوم گسترش حملونقل عمومی در پایتخت اذعان کرد: شهر تهران به ١٠ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد و با برنامهریزی انجام شده تلاش کردهایم تا تابستان سال آینده تعداد اتوبوسها به ٦ هزار دستگاه اتوبوس برسد.
آقامیری با اشاره به استفاده ٧٠ درصدی مردم تهران از وسایل نقلیه شخصی گفت: به دلیل کمبود وسایل حملونقل عمومی در سطح شهر تهران فقط ٣٠ درصد تردد شهروندان در طول روز از طریق سیستم حملونقل عمومی انجام میشود و اینروند باید تغییر کند.
وی در رابطه با قرارداد منعقد شده برای خرید اتوبوس داخلی اظهارکرد: با قراردادی که با تولیدکنندگان داخلی اتوبوس داشتیم؛ شرایط برای خرید ٢٧٧۵ مهیا شده و تاکنون ٤٨٠ دستگاه اتوبوس به شهرداری تحویل داده شده است.
عضو شورای شهر تهران افزود: قرار بود تا پایان سال گذشته ١۵٠٠ اتوبوس به شهرداری تحویل داده شود اما متأسفانه شاهد این اتفاق نبودیم.
آقامیری درخصوص اقدامات انجام شده برای واردات اتوبوس از خارج از کشور گفت: قرارداد خرید ٢۵٠٠ اتوبوس خارجی برقی منعقد شده و تا ١٠ روز آینده ٨٨ دستگاه از این اتوبوسها وارد گمرک بندرعباس میشوند.
وی با ارائه آماری از تعداد اتوبوسهای فعال در سطح شهر تهران تصریح کرد: اتوبوسهای فعال شهر تهران ٣ هزار دستگاه است که در تلاش هستیم این تعداد تا تابستان سال آینده به ٦ هزار دستگاه برسد.
عضو شورای شهر تهران درخصوص وضعیت واگنهای فعال مترو در پایتخت اذعان کرد: ١١٠٠ دستگاه واگن در تهران فعال است که این تعداد روزانه ٢ میلیون نفر را جا بهجا میکند.
آقامیری افزود: قرارداد خرید ١٠٧١ واگن مترو منعقد شده و قرار است طی ٢ سال و نیم آینده، رامهای جدید وارد خطوط مترو شود.
وی با اشاره به قرارداد شهرداری با شرکتهای دانشبنیان برای خرید واگن مترو گفت: بر اساس قرارداد با شرکتهای دانشبنیان داخلی، مقرر شد ١١٣ واگن توسط این شرکتها ساخته و به شهرداری تحویل داده شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهدید رسمی اروپا علیه تهران: در صورت لزوم مکانیزم ماشه را فعال میکنیم
-
سرمایهگذاری سنگین قطر در میدان گازی مشترک با ایران: سرعت برداشت گاز همسایه حدود ۲ برابر میشود
-
چگونه سقوط اسد شکنندگی پوتین را برملا میکند؟
-
بازار دلار دوباره انتظامی شد
-
اطمینان بورس به سیگنالهای دولت: شاخص کل وارد مرزهای جدید شد
-
نقشه یارانه جدید کشیده شد
-
شرط تازه مجلس برای استخدام در ادارات دولتی/ سامانه سینا چیست؟
-
آخرین تیر بایدن علیه اتحاد تهران، پکن، مسکو و پیونگیانگ
-
از دمشق تا کورسک؛ چگونه اوکراینیها خواب را از چشمان پوتین و اسد ربودند؟