به گزارش اکوایران، شهرام ملکی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، از بهره‌برداری پروژه‌های متعددی در دهه فجر خبر داد و جزئیاتی از فعالیت‌های این شرکت در حوزه نهضت ملی مسکن و مسکن مهر طی بازه زمانی مهر تا دی‌ماه سال جاری ارائه کرد.

ملکی اعلام کرد: «در این مدت، ۱۲ هزار و ۷۴۸ پروانه ساختمانی برای پروژه‌های مسکن حمایتی در شهرهای جدید صادر شده که معادل ۱۴.۵ درصد از کل پروانه‌های ساختمانی است.»

او افزود: «۳ هزار و ۸۶۰ قرارداد مشارکت مدنی با بانک‌های عامل در بازه زمانی مذکور منعقد شده که ۵ درصد از کل قراردادهای طرح نهضت ملی مسکن را شامل می‌شود.»

ملکی از آغاز پروژه ۱۰ هزار واحدی نهضت ملی مسکن در شهر جدید پرند خبر داد که بخشی از آن به تامین مسکن بیش از ۴ هزار متقاضی تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی اختصاص دارد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید اظهار داشت: «برای تکمیل پروژه ۱۳ ساله ۱۴۱۰ واحدی ایرا البرز در شهر جدید پردیس، ۳۵۰ میلیارد تومان از منابع صندوق ملی مسکن تامین اعتبار شده است.»

تحویل ۲۶۷۱ واحد مسکن مهر

ملکی اعلام کرد: «طی ۴ ماه اخیر، ۲ هزار و ۶۷۱ واحد مسکن مهر تکمیل و با تمامی امکانات به متقاضیان تحویل شده است.»

 بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، او افزود: «۲۱۱ دستگاه آسانسور برای تکمیل ۳ هزار و ۲۰۰ واحد مسکن مهر نیمه‌تمام اختصاص یافته که ظرفیت اسکان حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر را فراهم می‌کند.»

ملکی از همکاری با صندوق ملی مسکن برای تکمیل ۱۴ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده خبر داد و تصریح کرد: «۹۶۰ میلیارد تومان از منابع این صندوق برای تکمیل این واحدها تا خرداد ۱۴۰۴ تخصیص یافته است.»

تخصیص زمین به خانواده‌های پرجمعیت

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: «بیش از ۳ هزار خانواده دارای سه فرزند و بیشتر در شهرهای جدید زمین دریافت کرده‌اند. این اقدام در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است.»

او افزود: «در سه ماه اخیر، زمین به ۳۳۳۱ متقاضی دارای سه فرزند یا بیشتر تخصیص یافته است. این سیاست در حمایت از خانواده‌های پرجمعیت و تشویق به فرزندآوری اتخاذ شده است.»

متقاضیان بدحساب از پروژه‌های مسکن پرند حذف می‌شوند

همچنین امروز مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند از تصمیم برای حذف متقاضیان بدحساب از پروژه‌های مسکن خبر داد. آرش صیادی گفت این اقدام برای جلوگیری از تضییع حقوق خوش‌حساب‌ها ضروری است.

صیادی با اشاره به تأثیر آورده نقدی متقاضیان و تسهیلات بانکی بر پیشرفت پروژه‌ها، تأکید کرد که تأخیر در پرداخت‌ها به زیان متقاضیان تمام می‌شود. او گفت: «با افزایش قیمت مصالح ساختمانی و درخواست تعدیل قیمت از سوی پیمانکاران، هرگونه تأخیر در پرداخت، تکمیل پروژه را دشوارتر و هزینه‌ها را بیشتر می‌کند.»

بنا به گزارش مهر، او توضیح داد که برخی پروژه‌ها به پرداخت‌های دوره‌ای ۴۰ میلیون تومانی نیاز دارند، اما بسیاری از متقاضیان این مبالغ را به موقع پرداخت نکرده‌اند. به همین دلیل پیامک‌هایی برای تکمیل آورده مالی به متقاضیان ارسال شده است.

صیادی افزود: «این پیامک‌ها به معنای چهار برابر شدن اقساط نیست. در مواردی که باید ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شد، پیامک‌هایی با مبلغ ۲۸۰ میلیون تومان ارسال شده است.»