به گزارش اکوایران، عیسی قاسمی طوسی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران اعلام کرد که در پی کاهش محسوس دما و برای مدیریت بهینه منابع انرژی، مدارس و مراکز آموزش عالی استان فردا به صورت غیرحضوری برگزار خواهند شد. این تصمیم در پی پیش‌بینی استمرار بارندگی و کاهش دما در روز شنبه اتخاذ شده است.

قاسمی طوسی افزود که بر اساس مصوبات کارگروه مدیریت مصرف انرژی استانداری مازندران، تمامی مدارس و مراکز آموزش عالی استان از روز شنبه چهارم اسفند به صورت برخط فعال خواهند بود و دانش‌آموزان و دانشجویان نیازی به حضور فیزیکی نخواهند داشت. وی از اولیای مدارس و معلمان خواست تا هماهنگی‌های لازم را با خانواده‌ها انجام دهند.

او همچنین تاکید کرد که فعالیت ادارات، بانک‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی استان به روال عادی ادامه خواهد داشت و هیچ تغییری در ساعات کاری آنها ایجاد نمی‌شود. معاون استاندار با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی، اعلام کرد که پایش لازم برای خاموش بودن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در مراکز دولتی و عمومی انجام خواهد شد.

بنا به گزارش ایسنا، قاسمی طوسی همچنین شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی ادارات استان در روزهای آینده به دلیل سرمای هوا و افزایش مصرف گاز را تکذیب کرد و یادآور شد که هرگونه تغییر در ساعات کاری یا تعطیلی احتمالی ادارات تنها پس از تصویب کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.