آوار ساختمان سهطبقه در بلوار الغدیر تهران؛ نجات ۴ مصدوم از زیر آوار
اکوایران:سخنگوی آتشنشانی تهران از ریزش یک ساختمان سهطبقه مسکونی در بلوار الغدیر خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۴ نفر از زیر آوار نجات یافتهاند. عملیات جستوجو برای یافتن احتمالی افراد محبوس همچنان ادامه دارد.

ساعت ۹:۱۰ صبح امروز، یک ساختمان سهطبقه مسکونی در بلوار الغدیر تهران دچار ریزش شد. سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران، با اعلام این خبر گفت که این ساختمان قدیمی در مجاورت ملکی که گودبرداری شده بود، بهطور ناگهانی از ضلع غربی فرو ریخت.
پس از اعلام حادثه به سامانه ۱۲۵، سه ایستگاه آتشنشانی به محل اعزام شدند. به گفته ملکی، پیش از رسیدن نیروهای امدادی، یک تا دو نفر توانسته بودند از ساختمان خارج شوند. آتشنشانان پس از آغاز عملیات جستوجو موفق شدند ۴ نفر را زنده از زیر آوار بیرون آورده و به اورژانس تحویل دهند.
عملیات جستوجو برای یافتن افراد احتمالی دیگر همچنان ادامه دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
واکنش تند امام جمعه تهران به توهین به مقدسات اهل تسنن در صداوسیما/ ماجرا چه بود؟
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
مقام ارشد ارتش روسیه بر اثر انفجار خودرو کشته شد
-
چرخش ترامپ از رقابت به تبانی با قدرتهای بزرگ؛ سرنوشت شوم اروپای قرن 19 تکرار میشود؟
-
مس، نفت دنیای فردا
-
عراقچی وارد مسقط شد؛ مذاکرات ایران و آمریکا در ایستگاه سوم
-
واکنش تند علمالهدی به مذاکرات ایران و آمریکا در آستانه دور سوم گفتوگوها
-
توئیت علی شمخانی در آستانه آغاز دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا
-
ویتکاف راهی عمان شد