دوازدهمین برنامه پول‌بال، برنامه ویژه تلویزیون اکوایران برای مسابقات جام جهانی، مسابقه فرانسه با عراق را از زاویه دید اقتصادی مورد بررسی قرار می‌دهد.

اکوایران: مسابقه عراق با فرانسه ابدا نمی‌تواند مسابقه یک تیم ثروتمند با یک تیم فقیر باشد. درست است که فرانسه دو قرن است در میان ده کشور ثروتمند جهان است و عراق حتی در امور زیرساختی مثل برق با مشکل روبرو است ولی اگر حدود ۱۱ سال جنگ و ۱۲ سال تحریم و پس از آن اشغال را در نظر بگیریم؛ باید اعتراف کنیم که عراق توانسته در این بیست و دو سال، گلیم خود را از آب بیرون بکشد. 

با این حال تیم‌های فوتبال این کشور به طرز شگفت‌آوری با یکدیگر اختلاف دارند و فقط یک بازیکن فرانسه یعنی امباپه حدودا چهار برابر کل تیم عراق ارزش دارد. این‌ها و جزییات دیگر را در دوازدهمین قسمت از برنامه پول‌بال، برنامه ویژه تلویزیون اکوایران بررسی کردیم.