وزیر کشور از افزایش تعداد مرزهای فعال بین ایران و ترکیه خبر داد.

به گزارش اکوایران به نقل از اقتصادآنلاین، ایران و ترکیه برای افزایش تعداد مرزهای فعال میان دو کشور به توافق رسیدند و قرار است یک مرز جدید در منطقه سلماس پس از فراهم شدن زیرساخت های لازم بازگشایی شود.

اسکندر مومنی، وزیر کشور، از توافق ایران و ترکیه برای افزایش تعداد مرزهای فعال میان دو کشور خبر داد و اعلام کرد که قرار است یک مرز دیگر در منطقه سلماس فعال شود.

اسکندر مومنی، وزیر کشور، اعلام کرد در حال حاضر سه مرز میان ایران و ترکیه فعال است و بر اساس توافق انجام شده، یک مرز دیگر نیز در منطقه سلماس فعال خواهد شد.

وزیر کشور همچنین از توافق ایران و ترکیه برای فعال شدن کارگروه های تخصصی ذیل کمیته مشترک امنیتی دو کشور خبر داد.

به گفته وی، ایران و ترکیه دارای توافق نامه امنیتی هستند و کمیته مشترک امنیتی معمولا سالانه برگزار می شود. این کمیته سال گذشته در تهران و امسال در آنکارا برگزار شده و مقرر شده کارگروه های تخصصی زیرمجموعه آن نیز فعال شوند.

مومنی درباره مرز پنجم در منطقه چالدران نیز گفت مقرر شده مطالعات بیشتری درباره آن انجام شود. بنابراین این مرز فعلا در مرحله بررسی و مطالعه قرار دارد.