یک رسانه عبری تصریح کرد که رژیم اسرائیل پس از آمریکا در رده دوم حملات سایبری در جهان قرار دارد.

به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم، پایگاه خبری عبری زبان کیپا در گزارشی اعلام کرد که اسرائیل در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) مهمترین نقطه مورد هدف حملات سایبری قرار دارد به نحوی که داده‌های منتشر شده حکایت از آن دارد، اسرائیل طی سال‌های اخیر حملات علیه اسرائیل به شکل بی سابقه‌ای صورت گرفته و بخش سایبری بخش مهمی از جریان جنگ علیه (این رژیم) را تشکیل داده است.

یوسی کارادی، رئیس اداره امنیت سایبری اسرائیل در این رابطه، هشدار داد که در کنار افزایش تعداد تهدیدها، ماهیت حملات نیز تغییر کرده است؛ امری که بخشی از آن به توسعه شتابان ابزارهای هوش مصنوعی بازمی‌گردد.

وی گفت: «تهدیدها در حال افزایش است، هوش مصنوعی چهره جنگ سایبری را تغییر می‌دهد و به روند حملات سرعت می‌بخشد. در فضای سایبری هیچ آتش‌بسی وجود ندارد و از این رو، پدافند باید به‌طور مداوم ارتقا یابد».

اداره امنیت سایبری اسرائیل هم با اعتراف به وجود این حملات گسترده بر لزوم تداوم تقویت تاب‌آوری ساختار سایبری اسرائیل در برابر حملات، از طریق همکاری میان نهادهای امنیتی، وزارتخانه‌های حکومتی، بخش اقتصادی و شرکت‌های فناوری تأکید می‌کند. در کنار جلوگیری از نفوذها و خنثی‌سازی حملات، تمرکز بر کاهش خسارات در صورت وقوع نفوذ، حفاظت از خدمات اساسی و تضمین تداوم فعالیت‌ها در سایه حملات مداوم نیز قرار دارد.