تابستان به ماه پایانی نزدیک شده اما کاهش منابع آبی کشور و روند مصرف، نگرانی‌های جدی ایجاد کرده. وزیر نیرو با اشاره به این نگرانی، اعلام کرده هر چه به آخر فصل تابستان نزدیک می‌شویم آب هم تمام می‌شود.

به گزارش اکوایران، عباس علی آبادی در حاشیه رونمایی از تعدادی از طرح های برقی گروه صنعتی مپنا، درباره مصرف برق هم یادآوری کرده که پیک را پشت سر گذاشته‌ایم اما هنوز شرایط تمام نشده است و باید دست به دست هم دهیم و کمک کنیم.

او گفته است، با خنک شدن هوا مصرف برق کم می شود اما در عین  حال در سال خشکی هستیم و نیروگاه‌های برقابی از مدار خارج‌اند. آب برای تامین سرمایش نیروگاه‌های حرارتی بزرگ کم است، باید کماکان کمک کنیم و این اوقات باقی مانده را پشت سر بگذاریم. پیک به پایان می رسد و شرایط بهتر خواهد شد.

او با بیان اینکه در حال گذر از انقلاب صنعتی سوم و چهارم هستیم و دنیا روز به روز تحول جدیدی را به ثبت می‌رساند، گفت: هم اکنون در حال ورود به عصر هوشمندسازی هستیم و بی تردید در این دوره مصرف برق افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.

وزیر نیرو افزود: در چنین شرایطی باید به سمت بهره‌مندی از روش‌های مدرن حرکت کنیم چراکه استفاده از روش‌های سنتی چالش‌ها را بیشتر خواهد کرد؛ از این رو لازم و ضروری است به سمت نوآوری حرکت کنیم و آینده را فرزندان این مرز و بوم بسازیم.

علی آبادی همچنین درخصوص مصرف آب هم توضیح داد که در نظر داشته باشیم هرچه به آخر فصل تابستان نزدیک می شویم آب هم تمام می‍‌شود. باید کمک کنیم به یاری مردم شرایط بهتری خواهیم داشت.