بازار سرمایه برای سومین روز متوالی تحت فشار سنگین فروش قرار گرفت و شاخص کل با افتی نزدیک به ۳ درصد، معادل ۱۲۱ هزار و ۳۴۴ واحد کاهش یافت. شاخص هم‌وزن نیز امروز با افت ۲.۵ درصدی همراه شد و به مرز یک میلیون واحد رسید.

در بخش دوم برنامه، گفت‌وگویی با علیرضا خان‌محمدی داشتیم که در آن به این موضوع پرداختیم که آیا بازار در حال پیش‌خور کردن یک سناریوی بدبینانه است یا بیش از هر چیز تحت تأثیر هیجان، ترس و بیش‌واکنشی سرمایه‌گذاران قرار دارد. همچنین در این گفت‌وگو، رفتار پول هوشمند و مهم‌ترین متغیرهای پیش‌روی بازار مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش پایانی برنامه، به بررسی عملکرد دو گروه قند و شکر و محصولات کشاورزی در فصل پاییز می‌پردازیم و عملکرد این شرکت‌ها را با پاییز سال گذشته مقایسه می‌کنیم.

در این گزارش تلاش کرده‌ایم با بررسی روند تولید، فروش و سودآوری این شرکت‌ها، تصویر روشنی از وضعیت این صنایع در پاییز امسال ارائه دهیم. در ادامه، آقای فلحمیده جزئیات این گزارش را با هم مرور خواهند کرد.

 

00:00
00:00