در روز گذشته عبدالناصر همتی به‌عنوان رئیس‌کل جدید بانک مرکزی منصوب شد. این در حالی است که طی چند روز قبل، شایعه استعفای محمدرضا فرزین مطرح بود و در نهایت این تغییر به‌صورت رسمی اعلام شد.

نکته‌ای که در فضای مجازی بازتاب زیادی داشت این بود که همتی با دلار حدود ۹۰ هزار تومانی از وزارت اقتصاد برکنار شد و اکنون در شرایطی با دلار ۱۴۴ هزار تومانی، برای بار دوم، به ریاست بانک مرکزی بازگشته است.
همتی پیش‌تر در مرداد ۱۳۹۷ نیز رئیس بانک مرکزی شد؛ دوره‌ای که دلار تا مهر همان سال به حدود ۲۰ هزار تومان رسید اما پس از مدتی کاهش قابل توجهی را تجربه کرد، آن هم در شرایطی که محدودیت منابع ارزی بسیار شدید بود.
بسیاری معتقدند عملکرد او در آن مقطع قابل دفاع بود. با این حال، همتی نیز مانند سایر رؤسای بانک مرکزی همواره تأکید داشته که نرخ دلار بازار آزاد را مبنا نمی‌داند و باید دید در دوره جدید، سیاست‌های ارزی و پولی به چه سمتی حرکت خواهد کرد.