حفظ نقدشوندگی هدف اصلی معاملات محدود بورس تهران
اکوایران: بورس تهران بعد از 8 روز معاملاتی بالاخره رنگ معاملات را به خود دید، آن هم در صندوقهای درآمد ثابت. معاملاتی که اگر چه با خروج 17هزار میلیارد تومانی پول حقیقی همراه بود، اما بارقه امید را در میان معاملهگران زنده کرد.

به گزارش اکوایران، بورس تهران امروز بعد از چند روز متوالی تعطیلی، گام اول بازگشایی خود را پشت سر گذاشت. در روزی که صندوقهای درآمد ثابت آن هم فقط به مدت 2 ساعت معامله شدند، بیش از 17هزار میلیارد تومان پول حقیقی از این صندوقها خارج شد تا اگر چه رکوردی در این زمینه به ثبت برسد اما فعالان به گردش نقدینگی در بازار امیدوار شوند.
سجاد نقیلو کارشناس بازار سرمایه در ارتباط با بازار سرمایه و استراتژی قابل بررسی برای شرایط فعلی بازار گفت به جرئت میتوان گفت همه چیز به مدت زمان این جنگ بستگی داشته و دارد و اگر کشور عزیزمان ایران بتواند با حملات کوبنده طرف مقابل را وادار به عقبنشینی و اتمام جنگ نماید شرایط بازار سرمایه نیز میتواند بعد از مدتی واکنش هیجانی به مسیر عادی باز گردد.
اما در صورتی که این جنگ طولانی شود و اگر خدای ناکرده شرکتهای اصلی و اساسی کشور نظیر پالایشگاهها و نیروگاهها دچار حادثه و حمله شوند قطعا شرکتها آسیب دیده و در نتیجه شرایط عملیاتی شرکتها تحت تاثیرات شدید قرار خواهد گرفت و منجر به زیان شرکتها خواهد گردید.
این کارشناس بازار در پایان اضافه کرد، بالتبع سایر شرکتهای بازار نیز تحت تاثیر شرایط کلی حاکم بر بازار با فشار فروش سنگین همراه خواهد بود. در شرایط فعلی نحوه مدیریت بازار سرمایه و کنترل دامنه نوسان و جمعآوری صفوف فروش و حفظنقدشوندگی بازار میتواند بازار را در شرایط بهتری قرار داده و پس از مدتی به حالت تعادل برساند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اتحادیه اروپا: بازگشت تحریمهای شورای امنیت علیه ایران امروز بررسی میشود
-
جزییات 3 آتشسوزی امروز در تهران، تبریز و مشهد
-
مسکو: آلمان بار دیگر به کشوری خطرناک تبدیل شده است
-
نوآ؛ محصول جدید پارسخودرو در راه بازار
-
هیجان دلار زیر سایه مکانیسم ماشه؛ رشد آهسته با انتظارات پرریسک در بازار بورس
-
بولتون: ترامپ به جای صلح، دنبال عکس یادگاری با جایزه نوبل است
-
یمن سیاهچاله غرب و اسرائیل است؛ قدرت یمنیها را نمیتوان نادیده گرفت
-
تصمیمات مشترک ایران، عراق و پاکستان برای ساماندهی مراسم اربعین
-
عزم دمشق برای احیای اقتصاد؛ کدام کشورها از بازسازی سوریه سود میبرند؟