گزارش اکوایران از تحولات بازار سهام؛
صعود در نیمه اول، سقوط در نیمه دوم / 8 روز خروج سهامداران از بورس
اکوایران: معاملات دوشنبه به معاملات دیروز شبیه بود. بورس دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول شاخص رشد کرد اما در نیمه دوم معاملات بازار سهام، شاخص کل افول کرد به سطحی پائینتر از روز یکشنبه رسید.
به گزارش اکوایران، امروز از ابتدای معاملات روند شاخص کل بورس صعودی شد اما نیمه دوم معاملات با تغییر مسیر شاخص کل همراه بود. در پایان معاملات شاخص کل در سطح یک میلیون و 426 هزار واحد ایستاد که نسبت به روز یکشنبه 126 واحد افت داشته است.
شاخص هم وزن در پایان معاملات امروز هزار و 449 واحد نسبت به روز یکشنبه بالا آمد و در رقم 410 هزار و 375 واحد ایستاد.
شاخص کل فرابورس هم سبزپوش شد و 17 واحد رشد کرد و به رقم 19 هزار و 195 واحد رسید.
دو سمت سبز و قرمز بازار
در پایان معاملات روز دوشنبه، 359 نماد رشد قیمت داشتند و 298 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 55 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 45 درصد بازار افت قیمت داشتند.
خروج پول حقیقی
امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای هشتمین روز متوالی منفی شد و 97 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد. در میان صنایع، گروههای محصولات شیمیایی، شرکتهای چند رشتهای صنعتی و پالایشیها بیشترین خروج سرمایه را داشتند.
در معاملات روز دوشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام پترول (شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 40 میلیارد تومان بود. پس از پترول، نمادهای شستا (شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی) و شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در مقابل، بیشترین ورود پول حقیقی به نماد اخابر اختصاص داشت. پس از اخابر، نمادهای خاور، خصدرا، کلوند و ثنور در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
لیدرهای بازار سهام
امروز نمادهای «شپدیس»، «کگل» و «فارس» بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در مقابل نمادهای «اخابر»، «همراه» و «حکشتی» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای «زاگرس»، «وملل» و «فزر» بیشترین تأثیر افزایشی را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «بپاس»، «کگهر» و «سمگا» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس پترول صدرنشین است و اخابر و خساپا در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای دی، سبزوا و کرمان پرتراکنشترین نمادها هستند.
مازاد تقاضا در پایان معاملات دوشنبه
در معاملات دوشنبه 95 نماد صف خرید داشتند و 31 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد 27 درصدی به 250 میلیارد تومان رسید و مجموع ارزش صفهای فروش با افزایش 7 درصدی به 266 میلیارد تومان بالغ شد.
در پایان معاملات امروز ارزش صفهای فروش پایانی بازار 4 میلیارد تومان بود و ارزش صفهای خرید نیز در رقم 31 میلیارد تومان ایستاد.
در پایان معاملات نماد وملی (هلدینگ صنعتی ملی) با صف خرید 14 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از وملی، نمادهای بکاب (شرکت صنایع جوشکاب یزد) و ولغدر (لیزینگ خودرو غدیر) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش بازار در پایان معاملات به نماد غدشت (شرکت دشت مرغاب) تعلق داشت که ارزش آن 22 میلیارد تومان بود. پس از غدشت، نمادهای ساربیل، حپترو و ثغرب بیشترین صف فروش را داشتند.
ارزش معاملات
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 144 هزار و 816 میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 140 هزار و 775 میلیارد تومان بود که 97 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل میدهد.
امروز ارزش معاملات خرد سهام با افزایش 26 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 2 هزار و 858 میلیارد تومان رسید.
جدول معاملات
در معاملات امروز نماد اخابر (شرکت مخابرات ایران) بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را نیز به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن 100 میلیارد تومان بود.
پس از اخابر، پترول بیشترین ارزش معاملات را داشت و خساپا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن دو نماد ذوب و شپنا در رتبههای بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.
در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد 254 میلیون و 637 هزار و 650 سهم در صدر قرار گرفته است. پترول در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به دی تعلق داشت. دو نماد خساپا و اخابر نیز در رتبههای بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
چرا غرب از گروسی ناامید شد؟/ واکنش تهران به صدور قطعنامه احتمالی چه خواهد بود؟
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها